Το λευκό μολύβι ματιών παίρνει τη θέση που του αξίζει στο νεσεσέρ σας

Τόσο στα shows του χειμώνα όσο και της επόμενης άνοιξης είδαμε beauty trends που τα είχαμε ξεχάσει και ξεγράψει ταυτόχρονα. Τα περισσότερα από τα 80’s που πιθανότατα ήσασταν αγέννητες ή από τις αρχές των 90’s. Τα περισσότερα τα έχετε δει σε ταινίες ή δικές μας αναφορές στα συγκεκριμένα χρόνια που όπως και να το κάνουμε ήταν σταθμοί όσο αφορά το make up και hair look.

Αξέχαστες στιγμές με τις χρωματιστές σκιές, τα έντονα φούξια ζυγωματικά και χείλη. Οι make up artists λατρεύουν

εκείνες τις εποχές και αυτός είναι ο λόγος που τις επαναφέρουν στον προσκήνιο. Ανανεωμένες και με μια σύγχρονη ματιά που τις περισσότερες φορές τις βλέπουμε πολύ και εκτός πασαρέλας.

Τη φετινή σεζόν αλλά και την άνοιξη που έρχεται θυμήθηκαν το λευκό μολύβι ματιών. Μια τάση που αγαπάμε αφού χαρίζει μια καθαρότητα και υπέροχη λάμψη στο βλέμμα. Οι ειδικοί θεωρούν επίσης ότι εκτός από τάση είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ όλων σας επειδή θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξεκούραστη όψη. Κάτι σαν κονσίλερ δηλαδή αλλά με πιο έξυπνο τρόπο. Είναι ένα μικρό τρικ των ειδικών που πρέπει να ακολουθήσετε.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο και ροζ nude χείλη δημιουργώντας ένα vintage look. Παράλληλα είδαμε περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο με λευκό μολύβι αλλά και πιο εκκεντρικό με μια γραμμή στο κέντρο ακριβώς του βλεφάρου σε μια μεταμοντέρνα εκδοχή του.

Όσο αφορά την απόχρωση η μπεζ είναι κατάλληλη για τις μεσαίες επιδερμίδες ενώ το λευκό είναι κατάλληλο για τις ανοιχτόχρωμες.

Το λευκό μολύβι μπορείτε να το φοράτε καθημερινά στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ακόμη και αν έχετε υιοθετήσει no make up make up αλλά και στις βραδινές σας εξόδους με glam look. Όπως και να’ χει πρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας στην περίπτωση που θέλετε να βγείτε μετά το γραφείο για να απομακρύνετε τα σημάδια κούρασης στα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

H Courteney Cox έκανε επιτέλους τη σωστότερη beauty κίνηση ever

H Katy Perry αρραβωνιάστηκε και συνδύασε το μανικιούρ με το δαχτυλίδι που της πέρασε ο Orlando Bloom

Keywords
Τυχαία Θέματα