Το κόκκινο κραγιόν επανέρχεται στο προσκήνιο κι εσείς πρέπει να αποκτήσετε το ωραιότερο!

Το κόκκινο κραγιόν είναι ίσως το προϊόν μακιγιάζ που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Ακόμη κι αν έχετε αδυναμία στο no makeup make up look ή αγαπάτε τις ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, έρχεται πάντα η στιγμή που θα το αναζητήσετε.

Τη φετινή σεζόν και ειδικά το χειμώνα που έρχεται οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να αποκτήσετε ένα καινούριο κόκκινο κραγιόν. Είναι μεγάλη τάση και ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Είναι συνώνυμο της θηλυκότητας και αναβαθμίζει το beauty look με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Εμείς

σήμερα θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας και τα εμβληματικά. Εκείνα που έχουν πάντα μαζί τους οι celebrity make up artists. 

Tom Ford Lip Colour, Cherry Lush: Έντονο κόκκινο με ροζ υποτόνους που ταιριάζει στους ψυχρούς τόνους δέρματος.

Dior Rouge Dior Ultra Rouge Lipstick, Ultra Dior Red: Παραμένει στη θέση για 12 ώρες και έχει μια κόκκινη-πορτοκαλί απόχρωση που κολακεύει τους θερμούς τόνους δέρματος.

Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick, Ruby: Ματ μεν, άνετο δε. Απλώνετε εύκολα και δεν προκαλεί ξηρότητα στα χείλη.

Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream, Red Carpet: Χαρίζει λαμπερό φινίρισμα που θυμίζει gloss και την απαλότητα ενός balm.

Estee Lauder Pure Color Love Matte Lipstick Bar, Red: Με βελούδινη υφή και την κλασική κόκκινη απόχρωση.

YSL Rouge Pur Couture Lipstick, L’ Orange: Ένα κόκκινο-κοραλλί χρώμα που θα λατρέψετε. Είναι απαλό, εύκολο στην εφαρμογή και με βελούδινο φινίρισμα.

Extra tip: Κάντε περίγραμμα στα χείλη με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν σας ώστε να τους χαρίσετε το τέλειο σχήμα. Αν νοιώθετε ανασφάλεια για τη διάρκεια, μπορείτε να γεμίσετε τα χείλη με το μολύβι και στη συνέχεια να απλώσετε το κραγιόν με ένα πινελάκι.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Cream Blush: Το προϊόν που θα χαρίσει δροσερή όψη σε ολόκληρο το πρόσωπό σας!

Sheer nail look: Είναι minimal, κομψό, ουδέτερο και το προτείνει η αγαπημένη μας, Betina Goldstein!

Keywords
Τυχαία Θέματα