Το κείμενο της Ελένης Ράντου για τον κορονοϊό: “Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα…”

Στο σπίτι της βρίσκεται και η Ελένη Ράντου, η οποία ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησεις που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η ηθοποιός με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, έγραψε τις δικές της σκέψεις, μετά από δέκα ημέρες που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι.

Η Ελένη Ράντου στο κείμενο της τονίζει πως και εκείνη φοβήθηκε, παρά τις σαφείς οδηγίες να μην υπάρχει πανικός και τρόμος: “Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να

αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη. Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως το χιούμορ βοηθάει στο να περάσει πιο ομαλά η κατάσταση που βιώνουμε: “Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο”.

“Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιο της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές. Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα!”, καταλήγη και αναφέρει πως νιώθει ευγνωμοσύνη  που η οικογένεια της είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! 

Νέο πρόσωπο στο Happy Day-Η ανακοίνωση του Alpha 

Μαρία Μπεκατώρου: “Όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα” 

Keywords
Τυχαία Θέματα