Το hair look στην πασαρέλα του Dior είναι πανεύκολο -Θα σας πάρει μόλις ένα λεπτό να το δημιουργήσετε μόνες σας

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ήταν glam και chic όπως πάντα άλλωστε. Οι σχεδιαστές παρουσίασαν ονειρεμένες δημιουργίες ενώ οι beauty experts στα παρασκήνια των shows έκαναν και πάλι θαύματα αποκαλύπτοντας τις τάσεις της επόμενης σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως σταθήκαμε σε ένα show, εκείνο του Dior μιας και τα μοντέλα μας θύμισαν ηρωίδες ταινιών που διαδραματίζονται σε καλοκαιρινά τοπία της  Γαλλικής εξοχής.

Είχαν πλεγμένα μαλλιά και φορούσαν ψάθινα vintage, ρομαντικά καπέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior) στις 25 Σεπ, 2019 στις 9:32 πμ PDT

Στα παρασκήνια βρισκόταν ο θρυλικός hairstylist Guido Palau ο οποίος δημιούργησε το πιο κοριτσίστικο και όμορφο χτένισμα που έχουμε δει μέχρι τώρα στις εβδομάδες μόδας. Και κάτι ακόμη: Το πιο εύκολο. Δημιούργησε δύο πλεξούδες, απαλές και λαμπερές. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως αποφάσισε να συνδυάσει τις δημιουργίες του οίκου με το συγκεκριμένο χτένισμα αφού τα πλεγμένα μαλλιά κρύβουν μια γοητεία αλλά και μια παιδική ανεμελιά ταυτόχρονα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior) στις 25 Σεπ, 2019 στις 7:10 πμ PDT

Επίσης αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ώστε να το πετύχει. Αρχικά άπλωσε την Redken Powder Grip 03 για να χαρίσει λεία υφή και να μπορέσει να πλέξει τα μαλλιά ευκολότερα.

Στη συνέχεια άπλωσε το Redken Triple Pure 32 Hairspray που κρατά μεν το χτένισμα στη θέση του αλλά δεν κάνει την τρίχα άκαμπτη και ξηρή. Ο Palau αφού έπλεξε τα μαλλιά στερέωσε τις άκρες με ένα λαστιχάκι.

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε την επόμενη άνοιξη για να υιοθετήσετε το look. Μπορείτε τώρα αμέσως, ακόμη κι αν βρίσκεστε στο γραφείο. Ή ακόμη το weekend που έρχεται. Είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε με τις κολλητές σας για καφέ ή με τον αγαπημένο σας για μια βόλτα στο κέντρο. Θα πλέξετε τα μαλλιά σας, θα φορέσετε ένα ανάλαφρο φόρεμα και τα sneakers και το σίγουρο είναι πως το total look θα είναι υπέροχο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα beauty προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ της Meghan Markle

Η Kylie Jenner συνεργάζεται με έναν από τους σημαντικότερους γαλλικούς οίκους και το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Keywords
Τυχαία Θέματα