Το face mist που χρησιμοποιεί η Selena Gomez λίγο πριν κοιμηθεί είναι το μυστικό της λάμψης της (video)

Οι celebrities έχουν μικρά μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας που, ευτυχώς για εμάς, τα αποκαλύπτουν και κάποιες φορές δείχνουν τον τρόπο που τα χρησιμοποιούν με post ή video στο Instagram

H Selena Gomez είναι μία από τις τελευταίες stars που μοιράστηκε με τις θαυμάστριες της το δικό της beauty

μυστικό που είναι στ΄ αλήθεια πολύ χρήσιμο. Ειδικά τώρα που οι συνήθειες στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης έχουν αλλάξει.

Η Gomez παραμένει σπίτι και προσπαθεί μέσα από τα social media να δίνει συμβουλές αλλά και να εμψυχώνει όσες την ακολουθούν στο πλαίσιο του “κινήματος” που έχει δημιουργηθεί στο Instagram με την ονομασία #TakeABreak.

Αποκάλυψε μάλιστα πως λίγο πριν ξαπλώσει για να κοιμηθεί συνηθίζει να ψεκάζει το πρόσωπό της με ροδόνερο. 

“Έχω μικρά, χαριτωμένα face sprays με ροδόνερο και τα αγαπημένα μου κεριά που πολύ με βοηθούν. Κλείνω όλες τις συσκευές και πέφτω για ύπνο” λέει η Gomez. Και πιο συγκεκριμένα το αγαπημένο της είναι το Heritage Store Rosewater Spray που υπάρχει πάντα πάνω στο κομοδίνο, δίπλα από το κρεβάτι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @skinlifeline στις 6 Μάρ, 2020 στις 5:25 πμ PST

Πρόκειται για ένα cult και κλασικό προϊόν που χαρίζει έξτρα απαλότητα στην επιδερμίδα και καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα και τα ρόδα που περιέχει προέρχονται από το Μαρόκο και όπως γνωρίζετε έχουν φουλ αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η Gomez δεν είναι η μόνη celebrity που αγαπά το ροδόνερο. Η Hilary Duff επίσης το χρησιμοποιεί κάθε βράδυ. Μήπως ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσετε κι εσείς;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα που θα σας αρέσουν πολύ, σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Το Καλοκαίρι είναι εδώ κι εσείς πρέπει να σταματήσετε τα λάθη που κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης!

Heidi Klum: Πρέπει να δείτε τι φόρεσε για να βάψει τα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα