Το εκπληκτικό στιλ της γνωστής instagrammer και blogger Camila Coelho θα σε εμπνεύσει πολύ!

Η Camila Coelho είναι Βραζιλιάνα instagrammer και blogger και θεωρείται μια από τις top παγκοσμίως. Ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάνω από 8 εκατομμύρια followers και θεωρείται μια από τις πιο πλούσιες blogger στη χώρα της αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η ίδια διαθέτει υπέροχο στιλ και κάθε της

εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Παρακάτω θα δεις μερικές από τις αγαπημένες μας που θα σε εμπνεύσουν πολύ και για το δικό σου καλοκαιρινό στιλ!

#1. Ένα μαύρο καλό παντελόνι και ένα off-the-shoulder top είναι η τέλεια ιδέα για ένα ραντεβού, για ένα πάρτι ή ακόμα και για έναν γάμο.

#2. Τα κρουαζέ φορέματα είναι φανταστική επιλογή για το καλοκαίρι και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Ακόμα και να θεωρείς πως δεν θα σου πηγαίνει ένα τέτοιο φόρεμα, δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς.

#3. Tα ασορτί σύνολα επιστρέφουν στη μόδα και η Camila επιλέγει το δικό της σε πορτοκαλί χρώμα!

#4. Η Camila φέτος λατρεύει το λευκό-μαύρο πουά και το επιλέγει συχνά στις καθημερινές της εμφανίσεις. Σε αυτή τη φωτογραφία συνδυάζει το μπλουζάκι της με puffy sleeve, με ένα τζιν σορτς.

#5. Η Camila φοράει μια ολόσωμη πράσινη φόρμα και τη συνδυάζει τέλεια με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και τσαντάκι Chanel.

#6. Σε πάρτι με άλλες γνωστές fashion bloggers η Camila εμφανίστηκε με πουά μίνι φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

#7. Στο πάρτι για την παρουσιάση της νέας της κολεξιόν για τα Revolve η Camila φόρεσε λευκό πουκάμισο και κίτρινο φλοράλ παντελόνι.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα καλοκαιρινά πέδιλα που λατρεύουν οι Fashion Bloggers – Βρήκαμε τις πιο μοδάτες επιλογές – Ποιο από αυτά τα σχέδια θα επιλέξεις εσύ για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις;

To υπέροχο δερμάτινο look της Φαίης μας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Philipp Plein- Δες το εντυπωσιακό look που επίλεξε η Φαίη μας

Θα πάθεις πλάκα με τα ρούχα που λάνσαρε η Rihanna στη νέα κολεξιόν Fenty- Εσύ ποιο θα φόραγες στις διακοπές σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα