Το χθεσινό live του Rising Star ήταν… καυτό!

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, προβλήθηκε το πρώτο από τα πέντε live επεισόδια της διαγωνιστικής φάσης “Rising Star – Hot Seat”. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι σε αυτή τη φάση του μουσικού talent show ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε solo εμφανίσεις και επιλέγουν οι ίδιοι το τραγούδι με το οποίο πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να προκριθούν στον επόμενο γύρο, ζητώντας την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των υπόλοιπων κριτών.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο:

Στο χθεσινό, πρώτο επεισόδιο, ένας διαγωνιζόμενος από κάθε ομάδα τραγουδούσε με τον τοίχο ανεβασμένο και μετά το τέλος της ερμηνείας του, τον βλέπαμε να κάθεται στο “Hot Seat”. Οι υπόλοιποι παίχτες από την ίδια ομάδα διαγωνίζονταν με τον τοίχο κατεβασμένο. Για να περάσουν στην επόμενη φάση έπρεπε να ξεπεράσουν το ποσοστό που συγκέντρωσε ο πρώτος διαγωνιζόμενος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όποιος από τους παίχτες σημείωνε χαμηλότερο σκορ από τον πρώτο, έπαιρνε τη θέση του στο “Hot Seat” και έμπαινε στη διαδικασία της αποχώρησης.

Στα υπόλοιπα επεισόδια του “Hot Seat” και μέχρι τον ημιτελικό θα υπάρχει μονή αποχώρηση (ένας παίχτης ανά επεισόδιο).

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ το πλατό του “Rising Star” υποδέχθηκε τους “Onirama ” που παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Θέλω να σε δω» καθώς και πολλές ακόμα γνωστές επιτυχίες. Ακολούθησαν και μίνι-ντουέτα με τους κριτές του “Rising Star” που απογείωσαν το πλατό του μουσικού talent show. Η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Οι 16 παίχτες που συνεχίζουν στο “Rising Star – Hot Seat” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (91%), Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (89%), Δημήτρης Γερογιάννης (89%), Σωτήρης Καρυστινός (88%), Ηρώ Κλείτου (72%)

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Cynthia Veronica Zietara (89%), Στέλιος Τσάκωνας (88%), Δημήτρης Αβραμόπουλος (83%), Νίκος Μακαντάσης (76%)

Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη (91%), Μιχάλης Καραγκούνης (90%), Αναστασία Ιωακειμίδου (89%), Μηνάς Τσίγκος (72%)

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος (92%), Πάνος Σμυρναίος (88%), Απόστολος Λιάπης (74%)

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

The post Το χθεσινό live του Rising Star ήταν… καυτό! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα