Το απρεπές σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τη Θεοδωρίδου και η έντονη ενόχληση της Φαίης

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/06) η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Για την παρέα”, όπου παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε ένα απρεπές μήνυμα μέσω InstaStory για την τραγουδίστρια, το οποίο κατέβασε λίγο αργότερα.

Σήμερα, στο Πρω1νό, με αφορμή την προβολή δηλώσεων της τραγουδίστριας, η Φαίη μας αναφέρθηκε στην χθεσινή εμφάνιση της στην εκπομπή του Open και στο σχόλιο που έκανε ο Τριαντάφυλλος. 

Φανερά

ενοχλημένη από τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής, είπε on air: “Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα! Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε… όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο…  Και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ”!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε από ποιον έλαβε μήνυμα on air η Φαίη μας! 

Η απάντηση της Μαντώς Γαστεράτου όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνή της 

Η εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα: “Όλες οι σχέσεις μου δεν ήταν…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα