Το αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης σώματος κυκλοφορεί σε eco συσκευασία και πρέπει να μάθετε τα πάντα!

Η La Roche-Posay, πιστή στην αποστολή της να είναι κάθε χρόνο ένα βήμα πιο κοντά στο περιβάλλον εντείνει και φέτος τους στόχους της σε πλήρη εναρμονισμό με το πρόγραμμα βιωσιμότητας του Ομίλου L’Oréal, «L’ Oréal For The Future».

Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο του νέου φιλόδοξου προγράμματος, επανασχεδιάζει τη συσκευασία του εμβληματικού προϊόντος LIPIKAR BAUME AP+M της σειράς LIPIKAR, περιποίησης και καθαρισμού σώματος.

Το νέο eco tube LIPIKAR BAUME AP+M των 200 ml είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι, χρησιμοποιώντας 45% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με τη προηγούμενη πλαστική συσκευασία.

Η

La Roche-Posay επιδιώκει να υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για αυτή τη συσκευασία φέρει την πιστοποίηση του FSC, ενός ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την προώθηση μιας περιβαλλοντικά κατάλληλης, κοινωνικά επωφελούς και οικονομικά βιώσιμης διαχείρισης των δασών του πλανήτη μας.

Ταυτόχρονα όλη η σειρά care του Lipikar παρασκευάζεται πλέον από ανακυκλωμένο πλαστικό. Συγκεκριμένα, η συσκευασία των 400ml του Lipikar Baume AP+M είναι πλέον κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό με εξαίρεση το pump του προϊόντος.

Παράλληλα, η La Roche-posay δίνει μεγάλη έμφαση και στη διαδικασία παραγωγής του, διασφαλίζοντας ότι όλο το νερό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του προϊόντος επιστρέφεται σε ειδικό εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού αλλά και όλη η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Επιπλέον, η La Roche-posay υπογραμμίζει και τη σημασία της σωστής επιλογής προμηθευτών δημιουργώντας ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και επιλογής προμηθευτών με πνεύμα αλληλεγγύης το οποίο περιλαμβάνει:

Μετά τη χρήση του, το δέρμα καταπραΰνεται άμεσα και ο κνησμός υποχωρεί αρκετά. Παράλληλα με την αποτελεσματικότητα του ενάντια στις υποτροπές, η χρήση του αραιώνει τις εξάρσεις ξηρότητας.

Η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για βρέφη, παιδιά, ενήλικες ακόμα και νεογνά με πολύ ξηρό, δέρμα με τάση ατοπίας ή δέρμα με τάση αλλεργίας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Kylie Jenner: Δημιούργησε στην Kourtney Kardashian το πιο δροσερό make up look -βίντεο!

Swirly nails: Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θέλει απαλές καμπύλες!

Keywords
Τυχαία Θέματα