Το αγαπημένο body scrub της Jessica Alba φτιάχνεται με 3 υλικά και τα έχεις στο ντουλάπι σου!

Το μπάνιο μετά την δουλειά είναι τόσο απολαυστικό όσο μια σοκολάτα με τον απογευματινό καφέ (μην το αρνείσαι). Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε το δικό σου ακόμα πιο απολαυστικό αφού ανακαλύψαμε την συνταγή της Jessica Alba για το πιο λαχταριστό και αποτελεσματικό body scrub!

Όχι, δεν περιλαμβάνει υλικά που δεν μπορείς να προφέρεις… φτιάχνεται με τα πιο απλά πράγματα και τα έχεις στο σπίτι σου σίγουρα.

Μαύρη

ζάχαρη
Είναι αυτό που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα σου χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα σαν βελούδο. Βάλε 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας.

Λάδι καρύδας
Είναι απίστευτα ενυδατικό και μυρίζει τέλεια. Αν δεν έχεις βάλε απλό, αγαπημένο ελαιόλαδο αρκετό ώστε να μουσκέψει η ζάχαρη.

Βανίλια
Ναι, η βανίλια ζαχαροπλαστικής που βάζεις στο κέικ σου. Θα δώσει στο δέρμα σου απίστευτο άρωμα που διαρκεί για ώρες. Ανάλογα με το πόσο έντονη θέλεις την μυρωδιά, βάλε 1 ή 2 δόσεις.

Ήταν τόσο απλό! Το λάδι και η ζάχαρη θα κάνουν το δέρμα σου βελούδινα απαλό και η βανίλια θα του χαρίσει τόσο υπέροχο άρωμα που θα θέλεις να το κάνεις ξανά και ξανά. Για να διατηρήσεις όσο περίσσεψε, βάλτο σε ένα δοχείο με καπάκι και μετά στο ψυγείο όχι όμως για παραπάνω από 3 μέρες. Πες μας τώρα, πόσο ωραία αισθάνεσαι που θα κάνεις το ίδιο scrub με την Jessica;

Διάβασε ακόμα:

Top 10: Τα καλύτερα μισά-μισά χτενίσματα που έχουμε δει

Best of the best: Πριν βγάλεις τα φρύδια σου δες αυτές τις celebrities

Viral: Αυτό το μωρό είναι 9 εβδομάδων και έχει καλύτερα μαλλιά από όλες μας

The post Το αγαπημένο body scrub της Jessica Alba φτιάχνεται με 3 υλικά και τα έχεις στο ντουλάπι σου! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα