Το αέναο εγκώμιο του Γιώργου Λιάνη και η επική αντίδραση της Πάολας – VIDEO

Ο Γιώργος Λιάνης δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την Πάολα τον οποίο και εκφράζει με κάθε τρόπο. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στην παρέα του ”Στην υγειά μας ρε παιδιά” και απόλαυσε την γνωστή τραγουδίστρια ενώ αμέσως μετά της έπλεξε το εγκώμιο.

Συγκεκριμένα είπε: ”Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο. Ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο. Είναι γυναίκα με μαγνάδια. Είναι ένα πλάσμα που σιγά σιγά κατέκτησε αυτό που λέμε «νύχτα» και σήμερα βασιλεύει εκεί. Σκεφτείτε χωρίς συνδρομή από τα μέσα επικοινωνίας, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς τηλεόραση, χωρίς εταιρείες πίσω της. Είναι ένα απολύτως αυτοδημιούργητο

πλάσμα. Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος. Θα έρθω τώρα σε δύο πράγματα πολύ σοβαρά για εμένα. Είναι σταρ και είναι αντι -στάρ. Έχει μια κανονική ζωή. Έχει έναν κανονικό τρόπο να φέρεται, δεν διεκδικεί προβολή”.

Αυτά άκουγε η Πάολα που καθόταν δίπλα και δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει: ”Κύριε Λιάνη θα πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ, θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε”. Όπως ήταν αναμενόμενο οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό έχει έρθει πολύ κοντά ο νικητής του Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα