Το Sex & the City επιστρέφει και εμείς έχουμε ήδη τρελαθεί με τα looks της Carrie, της Miranda και της Charlotte

Το Sex & the City επιστρέφει και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτό και τα υπέροχα looks που ήδη έχουμε εντοπίσει στα γυρίσματα της σειράς. Η νέα σειρά θα λέγεται “And Just Like That…” και φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τις αγαπημένες φίλες Carrie, Miranda και Charlotte, 20 χρόνια μετά την αρχική παραγωγή της σειράς.

Η Samantha Jones που τόσο αγαπήσαμε δεν θα εμφανιστεί στο show και όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της σειράς αυτό έχει να κάνει με λόγους που είναι ανθρώπινοι και συμβαίνουν στη ζωή…Με λίγα λόγια οι φίλες χάθηκαν με το πέρασμα των χρόνων και από 4 παρέμειναν 3. Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε θα επιστρέψουν, και ανάμεσά τους και ο Mr. Big, ο Steve, ο σύζυγος της Miranda, αλλά και ο Harry, ο σύζυγος της Charlotte. Ο καλός φίλος της Carrie, Stanford και ο σύζυγός του θα είναι μέλη της σειράς, όπως επίσης και ο πρώην της Carrie, o Aidan.

Τhe Looks

Kαι ενώ η αγωνία μας είναι μεγάλη για να παρακολουθήσουμε τις ζωές των πρωταγωνιστριών στα 50 τους πλέον…για την ώρα θα επικεντρωθούμε στο υπέροχο στιλ τους….που παραμένει μοναδικό και πάντα εμπνευσμένο.

Η Carrie περπατάει στους δρόμους της αγαπημένης της πόλης με ψηλόμεση φούστα με gingham print και ζακέτα, ενώ η Miranda επενδύει για μια ακόμα φορά στα αγαπημένα της ανδρόγυνα looks, επιλέγοντας office pants και oxford πουκάμισο.

Οι τσάντες των πρωταγωνιστριών ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και είναι πιο casual και μίνιμαλ.

Η Carrie Bradshaw είχε αδυναμία στα αξεσουάρ και συνεχίζει να παραμένει μια στιλάτη Νεουορκέζα!

Η Carrie αποχαιρετά κάποιες φορές τα αγαπημένο της στιλέτο και επενδύει σε πιο άνετα παπούτσια με πιο χοντρά τακούνια.

Η Charlotte συνδυάζει την ψηλόμεση pencil φούστα της με off -the- shoulder πουά τοπ και γόβες δημιουργώντας ένα υπέροχο look που εντυπωσιάζει.

Σε αυτό το look η Carrie μας θυμίζει ακόμα περισσότερο την Carrie του 2000 με ένα look που κερδίζει τις εντυπώσεις. Το φλοράλ σακάκι της, το statement καπέλο, η διπλή crossbody τσάντα, είναι όλα στοιχεία της Carrie που αγαπάμε.

Σε αυτό το look η Carrie επιστρέφει στα αγαπημένα της στιλέτο που τόσο αγάπησε στο παρελθόν.

Η Μiranda επιλέγει ένα πιο χαρούμενο φόρεμα για αυτό το look. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως σε αυτόν τον κύκλο της σειράς η πανδημία είναι στοιχείο της και δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αναφοράς.

Η Charlotte, που πάντα είχε αδυναμία στα πιο ρομαντικά looks, επιλέγει λευκή μίντι φούστα με λάστιχο και φούξια πουκάμισο.

Η Nicole Ari Parker θα είναι μια από τις νέες προσθήκες στη σειρά και για την ακρίβεια σε αυτόν τον κύκλο θα δούμε 3 μαύρες ηθοποιούς αλλά και γυναίκες από την LGBTQ κοινότητα.

Ακόμα ένα look της Carrie που έχουμε αγαπήσει! Σε αυτό το outfit η Carrie υιοθετεί μια από τις top αποχρώσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το φούξια και συνδυάζει το φόρεμά της με πράσινο pouch bag και τα αγαπημένα της μαύρα στιλέτο.

Η Miranda επιλέγει καρό φόρεμα, καφέ δερμάτινη ζώνη και καφέ πλατφόρμες, σε ένα casual look που δείχνει υπέροχο.

Στη βραδινή έξοδο των 3 γυναικών η Carrie υιοθετεί ένα look που η Carrie του 2000 θα ενέκρινε και με το παραπάνω. Ένα εμπριμέ φόρεμα, μια κομψή μακριά ζακέτα και ένα ζευγάρι platform heels είναι τα βασικά στοιχεία του look της.

Η Miranda επενδύει σε μια μπορντό jumpsuit που ταιριάζει με μεταλλική ζώνη και δείχνει υπέροχη.

Η Charlotte φοράει μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή και εντυπωσιακό τοπ με βολάν.

Σε ένα ακόμα look ο φωτογραφικός φακός εντοπίζει την Carrie με ριγέ μίντι φόρεμα και ροζ παλτό, ενώ η ίδια ολοκληρώνει το look της με λευκά mules.

H Charlotte συνδυάζει την πουά φούστα της με λευκό τοπ με puff sleeves και βολτάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης παρέα με τον νέο σκύλο της σειράς.

© Jose Perez/Bauer-Griffin / James Devaney / Raymond Hall / Gotham / MediaPunch / RCF/MEGA / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Gigi Hadid: Στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας την πιο hot τάση της σεζόν

5 καλοκαιρινά looks που θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου

amfAR Gala: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars και το λαμπερό look της οικοδέσποινας, Sharon Stone

Keywords
Τυχαία Θέματα