Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μια νέα εποχή στο άτμισμα -Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίασή του!

Στο faysbook.gr είμαστε συνεχώς στο τρέξιμο ψάχνοντας κάθε καινούργια και επαναστατική ιδέα που θα μας λύσει τα χέρι και θα κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη. Δεν τις κρατάμε όμως μόνο για τον εαυτό μας αλλά θέλουμε πάντα να τις μοιραζόμαστε μαζί σας για να σας βοηθάμε και να σας κάνουμε και εσάς καλύτερους -ναι, στην περίπτωσή μας εφαρμόζεται η αγαπημένη μας φράση…. πρώτα ζούμε και ύστερα γράφουμε.

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το NOBACCO =ISSON μια συσκευή που φέρνει επανάσταση στο άτμισμα, τεχνολογικά προηγμένη και τόσο κομψή. Την γνωρίσαμε λίγες ημέρες πριν,

στο event της εταιρείας με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαντώ Γαστεράτου και πια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

«Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μία νέα εποχή στο άτμισμα», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και δικαιολογημένα, αφού είναι τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα που υπάρχουν στην αγορά, τα ογκώδη και με παρωχημένο σχεδιασμό. Από την πλευρά της η Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και γνωστή youtuber συμπλήρωσε: «Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας».

Δείτε φωτογραφίες από το event:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρουν στην κάμερα του faysbook.gr

Οι δυο τους παρουσιάζουν στο κοινό την επαναστατική συσκευή NOBACCO =ISSON που… δίνει ωραιότερη γεύση στην καθημερινότητα και τη ζωή όλων μας

Ατμίζει και βγάζει selfie… Η Μαντώ Γαστεράτου κρατάει το κινητό της και απαθανατίζει την υπέροχη αυτή στιγμή δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Κωνσταντίνο Ιωαννίδη

Η Μαντώ Γαστεράτου ατμίζει και χαμογελάει!

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και Μαντώ Γαστεράτου

Ο Γρηγρόης Αρναούτογλου μας παρουσιάζει το NOBACCO =ISSON

Η ωραιότερη παρέα της βραδιάς… Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Κωστας Μαρκόπουλος

Η Μαντώ Γαστεράτου κρατάει το NOBACCO =ISSON που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας!

Αυτά ακούσαμε και αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε. Και δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Το NOBACCO =ISSON είναι ελαφρύ, τόσο που μερικές φορές ξεχνάμε ότι το κρατάμε ή το έχουμε πάνω μας, κομψό και μικρό, με διακριτικό και σύγχρονο σχεδιασμό που ταιριάζει στη νεαρή μας ηλικία και στο life style μας.

Επίσης είναι οικονομικό, δεν έχει κουμπί και δεν χρειάζεσαι πτυχίο για να το χρησιμοποιήσεις συγκριτικά με τα περισσότερα που υπάρχουν στην αγορά και κρύβουν απίστευτες δυσκολίες. Συγκεκριμένα ενεργοποιείται μόνο με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης, βάζοντας φρένο στις ατέλειωτες ώρες που περίμενες υπομονετικά για να γεμίσει.

Θέλεις κι άλλους λόγους για να το αποκτήσεις; Έχουμε πολλούς. Πάρα πολλούς. Μπορούμε να το μεταφέρουμε παντού, στην τσέπη της μπλούζας ή του πουκαμίσου μας, στο πέτο του σακακιού μας στις επίσημες εκδηλώσεις και οι γυναίκες στο μικρό τους τσαντάκι και ταιριάζει πραγματικά με όλα -ναι, δίνουμε μεγάλη σημασία στο στυλ.

Δεν το αποχωριζόμαστε στιγμή, αφού πια αποτελεί τον καλύτερο και πιο πιστό μας φίλο. Είναι πάντα δίπλα μας και μας περιμένει να το χρησιμοποιήσουμε. Στο γραφείο δίπλα στο laptop μας, στη βόλτα μας μαζί με το κινητό μας, στον καφέ, στο bar, στο αυτοκίνητο, στην οδήγηση, στο σπίτι, στα χόμπι, στις διακοπές μας σε ένα ελληνικό νησί, στην παραλία.

Το =ISSON σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου, από το NOBACCO DesignCenter, ένα σύγχρονο κέντρο που ως σκοπό έχει το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που χαρακτηρίζονται από: απλότητα, εξυπνάδα και σχεδιαστική υπεροχή, τα οποία θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών. Και φέρει φυσικά την σφραγίδα -εγγύηση της NOBACCO που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας και φιλοσοφία της εταιρείας, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί.Επιπλέον επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών της με ερευνητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Περισσότερες πληροφορίες: www.nobacco.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα