Τιμολέων Διαμαντής: «Έχω τρομάξει με τη δύναμη της τηλεόρασης»

Ο Τιμολέων Διαμαντής κατάφερε να κερδίσει το MasterChef και να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ως έπαθλο. Μετά τη μεγάλη του νίκη, μίλησε στο Πρώτο Θέμα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύναμη της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως “τρόμαξε”, καθώς μετά την εμφάνιση του στο reality μαγειρικής, αυξήθηκαν οι κατακτήσεις που είχε στις γυναίκες!

«Η μαμά μου ξέρει τι παιδί έχει, ότι έχω το μυαλό στο κεφάλι μου και ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Στο πίσω μέρος του μυαλού

μου, βεβαίως, τα έχω όλα.. Επειδή προς το τέλος του παιχνιδιού βγήκαμε έξω και είδαμε τι χαμός γίνεται, νομίζω ότι προσπαθώ να κρατιέμαι όσο περισσότερο μπορώ, γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορείς να φύγεις πολύ εύκολα. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η πληροφόρηση και η προσφορά, είτε από δουλειές, είτε από γυναίκες. Γενικά όμως, είμαι πολύ συγκροτημένοι και επιλεκτικός, οπότε δεν αγχώνομαι. Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε εντυπωσιάζομαι εύκολα. Πρέπει ο άλλος να με κερδίσει με τον χαρακτήρα του. Δεν θα θαμπωθώ από το ότι μπορεί να είναι γνωστός ή να έχει οικονομική ισχύ. Οι γυναίκες με πλησιάζουν με όλους τους τρόπους. Νομίζω ότι συμβαίνει σε όλα τα παιδιά που ήμασταν στον διαγωνισμό. Είχα και πριν επιτυχίες αλλά νομίζω ότι τώρα-και λόγω τηλεόρασης- έχουν γίνει πάρα πολλές, γίνεται χαμός! Έχω τρομάξει με τη δύναμη της τηλεόρασης», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Νατάσα Καλογρίδη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η… απάντηση για τον δημόσιο καβγά τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα