Τι συμβαίνει με την υγεία της Ανθής Βούλγαρη; -Όλο το ρεπορτάζ

Μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, βιώνει η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος, η οποία βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου την σεζόν που μας πέρασε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, θα πραγματοποιήσει στα τέλη του μήνα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο. Η δημοσιογράφος, έχει έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο, δυο περίπου εκατοστών, στο κεφάλι, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος.

Διαβάστε παρακάτω όσα γράφει ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας στο People

που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.

«Ύστερα από το φινάλε τις εκπομπής, στις 28 Ιουλίου, η Ανθή ξεκίνησε να έχει έντονες ημικρανίες. Η ίδια, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς θεώρησε πως οι ημικρανίες οφείλονται στις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και στην ένταση της καθημερινότητας. Παράλληλα είχε ένα τρέμουλο, αλλά και πάλι δεν έδωσε σημασία γιατί θεώρησε πως είναι αποτέλεσμα της υπερκόπωσης όλων των μηνών.

Ο οργανισμός της, όμως, την προειδοποιούσε επανειλημμένως και το βράδυ της 6 Αυγούστου ξέσπασε για τα καλά, καθώς έπαθε μια επιληπτική κρίση στον ύπνο της και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΓΝΑ, από το σύντροφό της, για περαιτέρω εξετάσεις. Εκεί, οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως επιβάλλεται να γίνει μια σειρά εξετάσεων, ώστε να βρεθεί η αιτία που προκαλούσε τόσο τις ανυπόφορες ημικρανίες, όσο και το τρέμουλο. Ύστερα από αξονική και μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου, διαπιστώθηκε πως η επιληπτική κρίση προήλθε από ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Ουσιαστικά, οι γιατροί είπαν στην Ανθή πως πρόκειται για έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο δυο περίπου εκατοστών, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα