Τι κι αν δεν έχετε μαυρίσει ακόμη υπάρχουν τα ωραιότερα bronzers ever που θα σας χαρίσουν ηλιοκαμένη όψη

Γνωρίζουμε ότι φροντίζετε ιδιαίτερα την επιδερμίδα σας. Φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη τόσο στην παραλία όσο και καθημερινά στην πόλη. Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν. Μόνο αυτό έχουμε να πούμε και ότι οι χιλιάδες λέξεις που έχουμε γράψει όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάει χαμένες. Βέβαια δεν έχετε αποκτήσει ακόμη ηλιοκαμένη όψη και αυτό σας στενοχωρεί λιγάκι. Μη σκάτε όμως γιατί θα υπάρχουν πάντα τα bronzers. Και μάλιστα τα ωραιότερα ever που θα σας χαρίσουν το fake tan look που τόσο επιθυμείτε.

Εμείς

ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

Chanel Soleil Tan de Chanel: Έρχεται κατευθείαν από τα παρασκήνια των shows του αγαπημένου οίκου για να σας χαρίσει μια chic, διακριτική ηλιοκαμένη όψη. Με βελούδινο φινίρισμα που θα λατρέψετε. Είναι αυτό που λέμε “creme de la creme” των bronzers.

Guerlain Terracotta Bronzing Powder: Το κλασσικότερο όλων. Διαχρονικό και αγαπημένο των Γαλλίδων οι οποίες έχουμε να σας πούμε ότι δεν εκθέτουν ποτέ την επιδερμίδα τους στον ήλιο. Έχει άρωμα καλοκαιριού και ταιριάζει τέλεια στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Bobbi Brown Bronzing Powder: Ένα ματ bronzer που απλώνεται εύκολα. Χρησιμοποιείστε το ειδικό, μεγάλο πινέλο αν θέλετε αέρινο αποτέλεσμα.

Benefit Hoola Bronzer: Δεν είναι τυχαίο ότι οι you tubers το λατρεύουν. Υπάρχει μια εμμονή από την πλευρά τους για το συγκεκριμένο προϊόν. Αφήνει μια διακριτική λάμψη ιδανική για το καλοκαιρινό σας look.

Make Up For Ever Pro Bronze Fusion Bronzer: Εφαρμόζεται σαν να είναι τζελ. Ξεκινήστε με μία στρώση. Αν σας φανεί ιδιαίτερα απαλό το αποτέλεσμα προχωρήστε και σε δεύτερη. Περιέχει shimmer που το καθιστά ιδανικό για τις βραδινές και πιο glam εμφανίσεις.

Shiseido Oil-Free Bronzer: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο προϊόν χάρη στην oil free φόρμουλα του. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακόμη και οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από σημάδια ακμής μιας και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Διαβάστε ακόμη:

Εφίδρωση: Έτσι θα την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά!

Mapping: Ο νέος τρόπος να απλώνετε το φον ντε τεν!

Keywords
Τυχαία Θέματα