Τι είδαμε στο catwalk της Chanel, τι μας ξάφνιασε και τι θα ακολουθήσουμε!

Μπορεί να περιτριγυριζόμαστε από χιόνι και το μυαλό μας να είναι σε ζεστές στιγμές μπροστά στο τζάκι με μία σοκολάτα στο χέρι, όμως, αυτή τη στιγμή στο Παρίσι λαμβάνει χώρα η Εβδομάδα Μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 και εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να μην χαζέψουμε το πιο διάσημο catwalk, αυτό του οίκου Chanel, το οποίο και αναλύουμε.

Ξεφεύγοντας από το κομμάτι της μόδας, που εντοπίσαμε την δυναμική επιστροφή των trends της δεκαετίας του 2000, το Couture

SS22 show του οίκου Chanel μας ξάφνιασε καθώς όχι μόνο διατηρεί μία dark εκδοχή μακιγιάζ και τη νέα σεζόν αλλά έρχεται να εδραιώσει την πλαινή χωρίστρα ως το κυρίαρχο hair trend, θέλοντας μάλλον να παραγκωνίσει τις γαλλικές φράντζες που βλέπουμε διαρκώς γύρω μας.

Αυτό που μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, λοιπόν, είναι ότι τα μοντέλα συνδύασαν της couture δημιουργίες με έντονα smokey μαύρα μάτια, τα οποία μάλιστα, άνα περιπτώσεις, ήταν και άναρχα βαμμένα.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας κέντρισαν οι διπλές έντονες γραμμές που έδιναν ακόμα πιο δραματικό ύφος στο αποτέλεσμα, που σίγουρα μας εμπνέουν και μας δίνουν μία τέλεια αίσθηση δυναμισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Όσον αφορά στο χτένισμα, εδώ λοιπόν, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η πλαϊνή χωρίστρα κερδίζει τις εντυπώσεις ως ο πρωταγωνιστής ενός sleek και αρκετά αυστηρού hair look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Photo: Victor VIRGILE /Gamma-Rapho via Getty Images/Ideal Imaga

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Beauty editor loves: Όσα αγαπήσαμε τις πρώτες μέρες του 2022!

Πήρες το τέλειο nude κραγιόν! Κι όμως, υπάρχουν κανόνες για το πώς θα το βάλεις -ΒΙΝΤΕΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα