Τι έχει πάντα στο νεσεσέρ της η Meghan Markle

Ακόμα και αυτή την περίοδο που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο της σε λίγες εβδομάδες, η Meghan Markle, η σταρ του Suits και συντόμως πριγκίπισσα έχει κάποια προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ για να είναι φρέσκια και λαμπερή, χωρίς υπερβολές.

1. Το brand Charlotte Tilbury δεν είναι από τα πιο γνωστά, αλλά έχει το αγαπημένο κραγιό της Meghan σε μια nude σοκολά ματ απόχρωση, που είναι και αυτή που επέλεξε στις φωτογραφίες των αρραβώνων της.

2. Το δέρμα της είναι

πάντα λαμπερό και ενυδατωμένο. Σε αυτό έχει έναν σταθερό σύμμαχο, ένα ενυδατικό serum του brand Kate Somerville, του οποίου έχει δηλώσει μεγάλη φαν.

3. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, δεν ταξιδεύει ποτέ αν δεν έχει μαζί της tea tree oil. Όπως δήλωσε «είναι το προϊόν που ότι και να πάθει το δέρμα σου, από ένα κόψιμο, μέχρι ένα τσίμπημα κουνουπιού ή έναν ερεθισμό, καταπραϋνει τα πάντα».

4. Όπως είπε στο Today, η Meghan δεν φορά ποτέ καλυπτικά μέικ απ στο πρόσωπο, όταν όμως θέλει να δώσει έξτρα λάμψη στο δέρμα της, αυτό που χρησιμοποιεί πάνω από την ενυδατική της κρέμα είναι το illuminating primer της Laura Mercier.

5. H μάσκαρα την οποία εμπιστεύεται για μακριές και έντονες, γυριστές βλεφαρίδες είναι η Diorshow Iconic mascara.

6. Πριν όμως βάψει τις βλεφαρίδες της, έχει φροντίσει να τις ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο. Το προϊόν Revitalash advance είναι αυτό που έχει κάνει τις βλεφαρίδες της «όσο πιο μακριές θα μπορούσε να είναι», όπως λέει η ίδια, μιλώντας στο Allure.

7. H μέλλουσα πριγκίπισσα αγαπά το έντονο βλέμμα, έτσι εκτός από μάσκαρα χρησιμοποιεί συχνά eye liner, επιλέγοντας ένα αδιάβροχο για έξτρα διάρκεια. Όπως έχει αποκαλύψει το έχει βρει στον οίκο Chanel. Είναι το Style Yeux waterproof longlasting eyeliner στην απόχρωση cassis. Για τις πιο βραδινές και glamorous εμφανίσεις της, χρησιμοποιεί ένα άλλο, που της έχει προτείνει η make up artist της Kayleen Adams. Είναι το Teddy Eyeliner τηςMac, σε καφέ απόχρωση με λίγο χρυσό που κάνει τα σκούρα μάτια της να ξεπετάγονται.

8. Ενώ δεν χρησιμοποιεί ποτέ βαριά βάση σε όλο το πρόσωπο, γιατί δεν της αρέσει να καλύπτει τις φακίδες της, όταν θέλει να δημιουργήσει έναν πιο ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα της, χρησιμοποιεί τοπικά (στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι) περνώντας ελαφρά και τα ζυγωματικά της το Chanel Sublimage foundation.

9. Για να περιορίσει τη γυαλάδα έχει μια κόμπακτ πούδρα πάντα στην τσάντα της. Είναι η Make Up Forever HD powder, η οποία βοηθά στο να κλείσουν και οι διευρυμένοι πόροι.

10. Για να δώσει χρώμα στα ζυγωματικά της το αγαπημένο της ρουζ είναι σε ροζέ απόχρωση με λίγο λάμψη. Πρόκειται για το Orgasm Blush της εταιρείαςNars. «Έχει μια ροζέ απόχρωση που φωτίζει το πρόσωπο», δήλωσε η ίδια στο Beauty Banter.

Διαβάστε ακόμα: Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα σε 3 βήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα