Θετικοί στον κορονοϊό η Pink και ο τριών ετών γιος της

Με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό η Pink πως τόσο η ίδια όσο και ο τρίχρονος γιος της Jameson βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

«Πριν από δύο εβδομάδες ο γιος μου Jameson και εγώ είχαμε τα συμπτώματα του COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ, τα κάναμε και βγήκαμε θετικοί», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «η ασθένεια είναι σοβαρή και είναι αληθινή. Μπορεί να χτυπήσει τους νέους και τους μεγαλύτερους. (…) Η οικογένειά μου βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι και εμείς για δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του γιατρού μας. Πριν από λίγες ημέρες κάναμε εκ νέου το τεστ και είμαστε αρνητικοί».

Μάλιστα η Pink δεν έχασε την ευκαιρία να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γιατρούς αλλά και στους νοσηλευτές, αποκαλώντας τους «ήρωες».

Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε και σε μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ακόμα ότι δωρίζει 500.000 δολάρια στο Ταμείο Κρίσης για τον COVID 19 του Λος Αντζελες και 500.000 δολάρια σε αντίστοιχη πρωτοβουλία του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Temple στην Φιλαδέλφεια.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις 3 Απρ, 2020 στις 6:27 μμ PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για μακαρόνια»

Η Ροζίτα Σώκου για τον κορονοϊό: «Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει;»

Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Κορομηλά: «Δε θέλω όταν μεγαλώσω να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη»

Keywords
Τυχαία Θέματα