Θεσσαλονίκη – 26χρονη Γεωργία: «Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Η υπόθεση της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη απασχόλησε έντονα το πανελλήνιο στις αρχές του 2022. Η 26χρονη παραχώρησε συνέντευξη στο protothema.gr και μίλησε για όσα βίωσε αλλά και για τη ζωή της μετά το απαλλακτικό βούλευμα για τον βασικό κατηγορούμενο και την πρόταση της εισαγγελέως ότι εκείνη ψεύδεται κι ότι δεν συνέβη κανένας βιασμός.

Η ζωή σας μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της ιστορίας πόσο έχει αλλάξει; Πόσο σας έχει επηρεάσει η υπόθεση αυτή;

Πρώτα από όλα, θέλω να σας πω ότι δεν είμαι άνθρωπος που παίζω. Έχω περάσει τόσα πολλά και ήρθε και αυτό και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Πάνω από όλα όμως προσπαθώ να είμαι δυνατή και να προχωράω. Έχω οικογένεια, έχω και ζωή, είμαι νέα και θέλω να τα καταφέρω. Πρέπει να τα καταφέρω.

Πώς διαχειρίζεστε αυτή την κατάσταση; Για πολλούς μήνες η υπόθεση αυτή κυριαρχούσε στη δημοσιότητα.

Είναι μια κατάσταση μη διαχειρίσιμη. Αυτό ακριβώς είναι. Όμως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Το να σου λένε σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα «ήθελες» ενώ ξέρεις καλά τι ακριβώς έχει συμβεί, όπως και όλοι και ότι δεν ήθελες δεν είναι εύκολο. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Πόσο δυνατός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, μια γυναίκα σε κάτι τέτοιο; Έτσι συμπεριφέρονται; Μπορούν να χρησιμοποιήσουν σώματα, ψυχές για να περάσουν καλά και κανένας να μην τιμωρηθεί; Τι φταίω εγώ;

Δεν φταίω σε τίποτα και το ξέρω πολύ καλά και είμαι πολύ περήφανη για εμένα πιστέψτε με. Απλά όλο αυτό, σε εξαγριώνει σαν άνθρωπο. Με θυμώνει όλο αυτό. Δεν ξέρω πως θα κινηθώ. Δεν προγραμματίζω τη ζωή μου και όλες οι μέρες δεν είναι το ίδιο σε μένα. Υπάρχουν μέρες που είμαι θυμωμένη, υπάρχουν μέρες που είμαι στεναχωρημένη, υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, ξέρω πλέον πως να το διαχειριστώ όλο αυτό που μου συμβαίνει και προσπαθώ. Δεν χρειάζεται ένα τόσο ευαίσθητο θέμα να το συζητώ και να λέω πως νιώθω. Γιατί ξέρω πως αισθάνεται μια άλλη γυναίκα που έχει περάσει τα ίδια. Οπότε προσπαθώ να το αφήνω αυτό.

Σε ένα flashback της υπόθεσης και αναφορικά με τη διαχείριση της από τη δική σας την πλευρά, υπάρχει κάτι που θα αλλάζατε;

Δεν υπάρχει τι θα άλλαζα ή θα αλλάξω. Υπάρχει ο δικηγόρος μου που με κατευθύνει και με συμβουλεύει. Δεν υπάρχει κάτι που θα άλλαζα ή θα αλλάξω. Να βάλω τι; Μνήμη; Να βγάλω το αλκοόλ από τον οργανισμό μου; Τι να κάνω; Δεν αλλάζει αυτό που έγινε. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι θα γίνει. Και όχι μόνο για εμένα. Για όλους. Να καταλάβει ο κόσμος ότι κάποιοι δεν έχουν το δικαίωμα αυτό. Και ότι τα χρήματα δεν κάνουν τίποτα. Αυτό προσπαθώ να αποδείξω.

Οι επόμενες κινήσεις σας ποιες είναι;

Δεν ξέρω τι θα κάνω και πως μπορώ να το κάνω. Ούτε ξέρω νομικά. Παίρνω συμβουλές από τους δικηγόρους μου και ό,τι μου πουν. Εννοείται πως δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και θα το συνεχίσω. Και μακάρι, εύχομαι κάποια στιγμή να ανοίξουν και τα τηλέφωνα και οι κάμερες και όλα. Και τίποτα να μην κρύβεται. Αυτό θέλω και θα το επιδιώξω μέχρι τελευταία στιγμή γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Θα συνεχίσω όπως μπορώ και όσο φυσικά με παίρνει. Δεν μπορώ να δίνω ούτε λεφτά σε δικηγόρους ούτε να πάω παντού γιατί δεν γίνεται αυτό. Ό,τι μπορώ και όσο μου επιτρέπεται θα το κάνω.

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Ντεμίρη για Χάρη Γρηγορόπουλο: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές κοντά στον χωρισμό»

 Ρεγγίνα Μακέδου: Ξεκίνησε τη γυμναστική μετά τη μεταμόσχευση – Ο πρώτος στόχος της

 Τζούλια Νόβα: Εντυπωσιάζει με τους κοιλιακούς της, οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα