Θες το κορμί της Sarah Jessica Parker: Δες πως μπορείς να το αποκτήσεις!

Η γυμναστική είναι η Νο1 προτεραιότητά της Sarah Jessica Parker, της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας του Sex and the City -ναι, η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να την ξεπεράσουμε ποτέ αυτή τη σειρά και πάντα θα την παρακολουθούμε με αγάπη και νοσταλγία μαζί με όλες τις φίλες μας- όπως εξάλλου έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της.

Η ίδια για να αποκτήσει τα διάσημα γυμνασμένα χέρια της, έκανε πολλές ώρες ασκήσεις με βάρη και καθημερινά push-ups -ναι, κορίτσια, τίποτα όπως βλέπετε δεν γίνεται τυχαία… Αν δεν προσπαθήσουμε, δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας, ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και το μανίκι θα γίνει πολύ κοντό.

Επίσης δεν σταματά στιγμή να βρίσκεται σε κίνηση. Σε όλες τις φωτογραφίες των paparazzi, τη βλέπουμε να περπατά, τις περισσότερες φορές φορτωμένη με ψώνια ή τρόφιμα.

Παράλληλα προτιμάει να παίρνει τα παιδιά από το σχολείο με τα πόδια, από το να οδηγήσει το αυτοκίνητό της, ενώ για πιο μακρινές μετακινήσεις χρησιμοποιεί πάντα ποδήλατο. Όπως έχει εξομολογηθεί: ” Όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο, πάω για τρέξιμο, μια σούπερ αγαπημένη μου δραστηριότητα που με χαλαρώνει απίστευτα και με βοηθά να τακτοποιώ όλες τις σκέψεις μου”.

Τέλος, όσον αφορά στη διατροφή της δεν μάθει να στερείται, τρώει τα πάντα σε μικρές ποσότητες και ακολουθεί συστηματικά τη Hampton’s Diet, που στηρίζεται στην κατανάλωση άπαχης πρωτεΐνης, υγιεινών λιπαρών και ελάχιστων υδατανθράκων.

Όπως βλέπεις λοιπόν δεν χρειάζεται χρήματα και κόπος για να αποκτήσεις το σώμα της Sarah Jessica Parker, απλά καλή διάθεση και πειθαρχία.

Τι λέτε κορίτσια; Θα αρχίσετε σύντομα να ακολουθείτε το παράδειγμά της; Εμείς το έχουμε ήδη κάνει κάνει και έχουμε δει μεγάλες αλλαγές στο σώμα μας.

Δες ακόμα: Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα