Θες να αναβαθμίσεις το leather look σου; Σου βρήκαμε τα πιο τέλεια ρούχα για να το πετύχεις!

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το δέρμα είναι η Νο1 τάση της φετινής σεζόν, γι’ αυτό και όλες σας πρέπει να επενδύσετε σε ένα κομμάτι που να αναβαθμίσει καταλυτικά το leather look σας.

Και επειδή δεν θέλουμε να ταλαιπωρείστε μέχρι να το βρείτε, ξοδεύοντας ώρες στα μαγαζιά, κάναμε εμείς όλη τη δουλειά για εσάς.

Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσουμε για την εταιρεία Παπαγιαννάκης που ιδρύθηκε το 1978 από τον Χρήστο Παπαγιαννάκη με σκοπό την δημιουργία και την εμπορία δερμάτινων, γουναρικών και αξεσουάρ στην

ελληνική αγορά.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η εταιρία εκτός από την παραγωγή των δερμάτινων και γουναρικών ενδυμάτων δραστηριοποιείται και στην εισαγωγή δέρματος και γούνας από τις χώρες της Ευρώπης, την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία.

Το πιο ωραίο όμως είναι πως εκτός από τη συλλογή του, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία και να σας φτιάξει η dream team της το δικό σας δερμάτινο, στα μέτρα σας, επιλέγοντας το χρώμα και το σχέδιο που εσείς θέλετε.


Το τέλειο ράψιμο, ο σχεδιασμός αλλά και η άριστη εφαρμογή και ποιότητα πιστοποιούν την γνησιότητα στα δερμάτινα ενδύματα της επιχείρησης Παπαγιαννάκης.

Κάθε δερμάτινο συνοδεύεται από την εγγύηση “εφόρου ζωής”, ενώ τέλος εκτός από δερμάτινα μπορείτε να βρείτε και μια τεράστια ποικιλία από οικολογικές γούνες.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Θα βρείτε την εταιρεία Παπαγιαννάκης στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, στο πολυκατάστημα Mega Outlet στην περιοχή Πυλαία καθώς και σε επώνυμα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dermatinapapagiannakis.gr

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23920. 21475.

Keywords
Τυχαία Θέματα