Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η απάντηση για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη “Στη Φωλιά των Κου Κου” και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο ηθοποιός αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε εβδομαδιαία σειρά που πρόκειται να  βγει στον αέρα από τον Ιανουάριο.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με τον Ανδρέα Γεωργίου και ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: “Το τι βγαίνει προς τα έξω και ποια είναι η αλήθεια, ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα, ότι δεν είναι βάσιμο. Οι διαφωνίες υπάρχουν γιατί υπάρχει οικογενειακό κλίμα.  Με τον Αντρέα είμαστε οικογένεια, όπως και με όλο το team. Ότι στεναχωρηθήκαμε που δεν πήγε καλά το Κόκκινο Νυφικό στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα κάτσεις να μαλώσεις για κάτι που πάει ή δεν πάει”!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί και για το γεγονός ότι επιλέγει να μην φοράει εσώρουχο! Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης εξήγησε πως του είναι ιδιαίτερα άβολο να… φοράει! “Είναι σαν να σου πουν εσένα πήγαινε να βάλεις πάνα. Τόσο άβολο είναι για μένα αυτό!”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το μήνυμα της Καραβάτου για τη Χαλκιδική: “Να ξέρετε ότι δεν είμαστε εκτός πραγματικότητας” 

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά του 

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι περνάει τα πρωινά της στην Άνδρο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα