«Θέλω να μιλάω πιο ‘βρώμικα’ στο σεξ αλλά ντρέπομαι. Τι να κάνω;»

Πολλές κοπέλες αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη σχέση τους. Νιώθουν πως ο σύντροφός τους θέλει να είναι λίγο πιο απελευθερωμένες στο σεξ αλλά αυτές ντρέπονται να απελευθερωθούν. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η αναγνώστριά μας, Μαρία Κ. από τον Βόλο η οποία μας ρωτάει: «Θέλω να μιλάω πιο βρώμικα στο σεξ με τον σύντροφό μου αλλά ντρέπομαι να το κάνω. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;»

Υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο χαλαρή ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις τον τρόπο που κάνεις σεξ. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι πως οι φράσεις και λέξεις που θα πεις στο κρεβάτι μπορούν να παραμείνουν εκεί. Μην φοβάσαι ότι ο σύντροφός σου θα σε δει αρνητικά αν ξεστομίσεις μερικές «βρώμικες» λέξεις ή φράσεις. Απεναντίας θα νιώσει πως σε θέλει ακόμα πιο πολύ καθώς οι άνδρες ανάβουν πολύ πιο εύκολα όταν τους ενθαρρύνεις με τις σωστές λέξεις.

#1. Χαλάρωσε
Καταρχάς μην αγχώνεσαι. Ο φίλος σου σε θέλει είτε του μιλήσεις «βρώμικα» είτε όχι.

#2. Μην καταπιέζεσαι
Αντί να πέσεις στα βαθιά και να αρχίσεις την dirty language αμέσως, ξεκίνα πρώτα με φράσεις όπως «αυτό που κάνεις μου αρέσει πολύ», προσπαθώντας να εξηγήσεις με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς τι είναι αυτό που κάνει και σου αρέσει.

#3. Μην σκέφτεσαι τι θέλει να ακούσει
Για αρχή δώσε έμφαση στον τρόπο που θα πεις κάτι . Πες ό,τι θες να πεις όσο πιο χαμηλόφωνα, ψιθυριστά και σέξι.

#4. Κάνε ερωτήσεις
Κάποιες ερωτήσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο άνετα με αυτά που λες και κάνεις. Για παράδειγμα μπορείς να ρωτήσεις τον σύντροφό σου τι ακριβώς θέλει να κάνεις ή τι θα τον άναβε εκείνη τη στιγμή.

Keywords
Αναζητήσεις
ντρέπομαι να βάλω σεξυ εσωρουχα
Τυχαία Θέματα