Θέλεις να κόψεις καρέ; Κάντο όπως οι star

Το καρέ ήταν, είναι και θα παραμείνει το πιο hot κούρεμα ever. Είναι πρακτικό, όμορφο, δίνει τύπο και… παρ’ όλο που στην αρχή πήγαμε να το βαρεθούμε (το έκαναν όλες!) πλέον μας αρέσει και το σκεφτόμαστε σοβαρά. Τι; Κι εσύ; Το ξέραμε… Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα 6 αγαπημένα μας celebrity καρέ και τα αναλύουμε ώστε να επιλέξεις σωστά το επόμενο κούρεμά σου.

Μαίρη Συνατσάκη
Δεν το περιμέναμε από την Μαίρη και ομολογούμε πως μας αρέσει πάρα πολύ το νέο της look. Κάνει τα μαλλιά της να φαίνονται ακόμα πιο υγιή,

της δίνει extra πόντους στιλ και στην κυματιστή του εκδοχή είναι απλά υπέροχο.
Do it: Αν έχεις κυματιστά ή ακόμα και σγουρά μαλλιά είναι το ιδανικό μήκος για εσένα αφού είναι αρκετά μακρύ για να το πιάσεις και αλογοουρά αν δεν έχεις χρόνο για styling.

Lily Collins
Προσέθεσε στο καρέ της αφέλειες και απλά μας ξε-τρέ-λα-νε! Είναι από τα πλέον chic κουρέματα και σε συνδυασμό με τις αφέλειες αποκτά έναν πιο… Παριζιάνικο αέρα είτε στην σγουρή, είτε στην ίσια του εκδοχή.
Do it: Αν έχεις ίσια μαλλιά είναι ιδανικό για εσένα αφού είναι ένα φιλαριστό καρέ που δίνει επιπλέον όγκο και οι αφέλειες δεν θα σε ταλαιπωρήσουν.

Τατιάνα Στεφανίδου
Είναι ένα αυστηρό, ίσιο καρέ που έχει αυτόν τον κομψό, strict αέρα του κλασικού κουρέματος. Μας αρέσει που το έχει χτενίσει γυρισμένο προς τα μέσα και θα είναι εξίσου κομψό απλά ισιωμένη ή και κυματιστό.
Do it: Αν έχεις κυματιστά ή και ίσια μαλλιά είναι ιδανικό γιατί δεν θα σε ταλαιπωρήσει στο styling. ΑΝ έχεις ωστόσο σγουρά μαλλιά απόφυγέ, το ίσιο κόψιμο θα σου δώσει επιπλέον όγκο.

Miranda Kerr
Είναι ένα πολύ κοντό καρέ που φοβίζει πολλές αλλά δεν θα έπρεπε. Μάλιστα, η Miranda είναι η περίτρανη απόδειξη του ότι ταιριάζει ακόμα και στα στρογγυλά πρόσωπα. Δείχνει τέλειο είτε ίσιο είτε κυματιστό.
Do it: Μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά αφού ο όγκος θα γίνει αυτόματα statement για το κούρεμά σου.

Έβελυν Καζαντζόγλου
Αυτό το καρέ ακροβατεί ανάμεσα στο κοντό και το μακρύ και είναι τέλειο αν δεν ξέρεις ποιο μήκος να διαλέξεις. Πιάνεται εύκολα αλογοουρά και δείχνει υπέροχο και κυματιστό.
Do it: Αν έχεις ίσια μαλλιά είναι το τέλειο κούρεμα για να ξεκινήσεις την αλλαγή σου και να τεστάρεις το κατά πόσο είσαι έτοιμη για ένα ακόμα πιο κοντό καρέ.

Taylor Swift
Είναι ένα καρέ για τολμηρές αφού είναι και κοντό και με αφέλειες. Έχει τέλειο φιλάρισμα με υφή και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
Do it: Είναι ιδανικό αν έχεις ίσια και λεπτά μαλλιά αφού θα τα τονώσει και θα τους δώσει επιπλέον στιλ στην καθημερινότητά σου.

Διάβασε ακόμα:

Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα σε 3 βήματα

6 κρέμες BB & CC για κάθε ανάγκη

#PrideNails γιατί σήμερα είναι γιορτή!

The post Θέλεις να κόψεις καρέ; Κάντο όπως οι star appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα