Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνει βάσει του ζωδίου του!

Αν χωρίσατε αλλά το έχεις μετανιώσει μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για να τον φέρεις και πάλι πίσω στη ζωή σου. Δες τι πρέπει να κάνεις βάσει του ζωδίου του…

#Κριός: Αν ο πρώην σου είναι Κριός μπορείς να τον κερδίσεις πίσω αλλά δεν θα είναι εύκολο. Οι Κριοί παίρνουν πολύ στα σοβαρά τους χωρισμούς τους και για να τους πείσεις ότι κάτι έχει αλλάξει θα πρέπει να τους δείξεις πως είσαι πολύ συνειδητοποιημένη και σοβαρή.

#Ταύρος: Για να κερδίσεις έναν Ταύρο πίσω θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα λογικής και όχι φαντασία. Δεν θέλει να νιώσει ότι τον παραμυθιάζεις

αλλά θέλει να ακούσει πραγματικά επιχειρήματα.

#Δίδυμος: Ο πιο πιθανός λόγος που ένας Δίδυμος σε χώρισε είναι επειδή είχε αρχίσει να βαριέται. Αν του δείξεις ότι η σχέση σας θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική θα σου δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

#Καρκίνος: Δεν θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να τον κερδίσεις πίσω αλλά να είσαι προετοιμασμένη για λίγη μουρμούρα στο ξεκίνημα της σχέσης. Κάνε υπομονή και αυτή η φάση θα περάσει.

#Λέων: Το να κερδίσεις πίσω έναν Λέων δεν θα είναι καθόλου εύκολο και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρη πως όντως το θέλεις. Στην αρχή μπορεί να δείξει ενδιαφέρον αλλά να έχεις στο μυαλό σου πως ένας Λέων δεν θα πει όχι σε μερικά φιλιά και λίγο casual sex. Το να τον κερδίσεις πραγματικά όμως πίσω θα χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια και να δείξεις ότι τον αγαπάς πραγματικά.

#Παρθένος: Αν χωρίσεις με έναν Παρθένο και αμέσως μετά τον θέλεις πίσω θα πρέπει να πασχίσεις πολύ για να τα καταφέρεις γιατί οι Παρθένοι τείνουν να κλείνονται στον εαυτό τους μετά από έναν χωρισμό. Με επιμονή, υπομονή και αγάπη όλα γίνονται.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις σχέση με έναν Δίδυμο;

H ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο σε ΑΥΤΑ τα 6 ζώδια!

Ποιο είναι το λάθος που δεν θα σου συγχωρέσει ποτέ ο αγαπημένος σου…βάσει ζωδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα