Θάνος Τοκάκης: “Το ότι η ταινία του Σεφερλή έκανε την πρώτη εβδομάδα 75.000 εισιτήρια, πρέπει…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θάνος Τοκάκης στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. 

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινία “Ευτυχία” που πρωταγωνιστεί, αλλά και στη δική του Μάρκου Σεφερλή, “Χαλβάη 5-0” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

“Με αφορμή και την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, που πολλοί λένε γιατί πηγαίνει τόσο καλά, θα πρέπει να ακούσουμε το γεγονός πως αυτή η ταινία έκανε την πρώτη εβδομάδα 75.000 εισιτήρια.

Όταν η “Ευτυχία” έκανε 40.000. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αφουγκραστούμε και ο καθένας να το ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο. Όπως θέλει αλλά είναι κάτι που συμβαίνει και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Έχει πάρα πολλή μεγάλη σημασία ο Μάρκος Σεφερλής που έχει ένα δικό του κοινό το οποίο πάντα τον ακολουθεί. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, ας μην το ξεχνάμε. Και στο θέατρο δεν νομίζω ότι παίρνει καλές κριτικές αλλά το κοινό τον ακολουθεί!”, ανέφερε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν το ίδιο κοινό θα μπορούσε να παρακολουθήσει και τις δύο ταινίες, απάντησε: “Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Είναι θέμα γούστου και αισθητικής. Άμα το Χαλβάη 5-0 ξεπεράσει την Ευτυχία σημαίνει ότι η αισθητική οδεύει προς τα εκεί. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό αυτό”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το μήνυμα του Μουτσινά στη Μενεγάκη: “Δηλαδή ρε συ Ελένη, δεν είναι ωραίο…” 

My Style Rocks: Αυτό είναι το θέμα του αποψινού Gala! 

Θλίψη στην κηδεία της Μαρίας Μαχαιρά: Συντετριμμένη η κόρη της – ΦΩΤΟ 

Keywords
Τυχαία Θέματα