Θανάσης Κουρλαμπάς: «Το ότι ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο πήρε μεγάλη διάσταση, δεν το περιμέναμε»

Καλεσμένος στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την αντίδρασή του στο ενδεχόμενο να ασχοληθούν τα παιδιά του με την υποκριτική ενώ αναφέρθηκε και στην ενασχόληση του γιου του με το μπαλέτο.

Αρχικά, λοιπόν, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε σχετικά με το επάγγελμα που θα επιλέξουν τα παιδιά του: «Μάλλον το έχουμε ξεπεράσει το ενδεχόμενο να γίνουν τα παιδιά μου

ηθοποιοί. Δεν λέω ευτυχώς ή δυστυχώς. Αλίμονο. Εγώ προσπάθησα να τους περάσουν πως ό,τι κι αν κάνουν να παθιαστούν, να το αγαπήσουν κι όσο δύσκολο κι αν είναι, θα βρουν τα παράθυρα και τις πόρτες να το κυνηγήσουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν αρκεί να είναι, αν όχι ευτυχισμένα γιατί είναι πολύ σχετική η ευτυχία σε αυτά τα πράγματα, να είναι παθιασμένα».

Αναφερόμενος στην κλίση του γιου του στο μπαλέτο, δήλωσε: «Το θέμα ότι ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο το χειρίζομαι με μια προσοχή γιατί όταν το είπα πήρε μία διάσταση, που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε ο γιος μου. Εγώ είπα το αυτονόητο. Είδα μία κλίση του παιδιού μου στο μπαλέτο, τη στηρίξαμε, του άρεσε πολύ, εξακολουθεί να του αρέσει και ελπίζει να πάει προς τα εκεί. Για εμένα είναι αυτονόητο για έναν άνθρωπο να στηρίξει το παιδί του, όταν έχει δει ότι έχει μία κλίση κάπου. Εγώ όταν τον βλέπω να χορεύει συγκινούμαι».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός:

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

 Αιμίλιος Χειλάκης στο Πρω1νό: «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών»

 Χριστίνα Μπόμπα στο Πρω1νό: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη βάφτιση των διδύμων

Keywords
Τυχαία Θέματα