Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί (30/11) ο Θανάσης Κουρλαμπάς!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν στην εφηβεία και στη σχέση του με τα παιδιά του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να του πάρει ρόλο.

«Στην εφηβεία έχασα τον πατέρα μου. Ήταν εάν κομβικό σημείο. Με τη γυναικά μου γνωριστήκαμε στο θέατρο, ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Έχω αποκτήσει 2 παιδιά. Αν θέλουν να

γίνουν ηθοποιοί, το βασικό είναι να διερευνήσω ποσό το θέλουν. Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρολό, αλλά είναι ταπεινά και χαζά, περιπτώσεις αστείες και θλιβερές», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Mega ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «δεν με έχουν εξοργίσει σχόλια, έχω θυμώσει και έχουν θυμώσει άνθρωποι μαζί μου. Έχω θυμώσει 2-3 φορές κυρίως με την ασυνέπεια και την αλαζονεία του απέναντι. Είναι παρήγορο με το #metoo είναι που ξεκίνησαν να μιλάνε, ώστε να μπαίνουν στην θέση τους και να απομακρύνονται».

Διαβάστε περισσότερα:

Ματθίλδη και Μπέττυ Μαγγίρα: Συγκινούν με τα λόγια τους -«Εμείς την μαμά μας την είχαμε χάσει προτού φύγει το σώμα της»

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο: Οι δημόσιες ευχές της Γαίας Μερκούρη και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες!

Νίκος Μπάρτζης: Η δημόσια στήριξη στην Άννα Μαρία Βέλλη και τα “καρφιά” στον James Καφετζή -«Μας ζήτησε να μη μιλήσουμε για την κακοποίησή της αλλά εκείνος μίλησε»

Keywords
Τυχαία Θέματα