Θα πάθεις πλάκα με τις τούρτες γενεθλίων του Νίκου Μουτσινά (φωτό)

Ο Νίκος Μουτσινάς γιόρτασε τα γενέθλιά του και οι φίλοι του τού ετοίμασαν μια υπέροχη τούρτα. Ο ίδιος πόζαρει κρατώντας την τούρτα του και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο instagram σχολιάζοντας:

Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις.
Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη!
Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες!
Δεν

είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται.
Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ!
Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος!  #birthday #happy

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη! Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες! Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος! #birthday #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις 6 Σεπ, 2019 στις 9:46 πμ PDT

Η συγκεκριμένη τούρτα δεν ήταν όμως η μόνη που έλαβε ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός. Ο ίδιος πόζαρε και με τις άλλες δύο τούρτες του.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κωστή Μαραβέγια στο The Voice;

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ακομπλεξάριστη και ποζάρει κάνοντας μάσκα

Νεκρός σε τροχαίο πασίγνωστος τραγουδιστής

Keywords
Τυχαία Θέματα