Θα πάθεις πλάκα με τα νούμερα τηλεθέασης του Master Chef

Το Μaster Chef είναι ένα ριάλιτι μαγειρικής που ο κόσμος έχει αγαπήσει και φέτος το παρακολουθεί ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Οι χαρακτήρες είναι απολαυστικοί, οι κριτές το ίδιο και το ριάλιτι αποκτάει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον όσο πλησιάζει προς το τέλος.

Αυτή η εβδομάδα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς ήταν η εβδομάδα του Silver Award και οι τηλεθεατές είχαν το ενδιαφέρον να μάθουν ποιος παίκτης θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ.

Νικητής ανακοινώθηκε ο Μανώλης

ο οποίος πήρε τα 10.000 ευρώ και κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Silver Award. O τελικός πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ και είχε αρκετό ενδιαφέρον με νούμερα τηλεθέασης που δεν πιστεύαμε.

Το ριάλιτι μαγειρικής έφτασε μέχρι και 36,9% ενώ αρχικά ξεκίνησε με 27,3%.

Παρακάτω μπορείς να δεις τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό. Το Master Chef τερμάτισε πρώτο, στη συνέχεια ακολούθησε η σειρά Daddy Cool με 14,3%, αμέσως μετά Ο καλόσαυρος του alpha και τέλος το Power of Love Gala με 8,9%.

Δες αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

AΝΤ1: Daddy Cool 14,3%

ALPHA: O καλόσαυρος 10,7%

ΣΚΑΙ: Gala Power of love 8,9%

STAR: Master Chef 34,4%

Οι 3 κριτές του Master Chef είχαν δώσει συνέντευξη πριν λίγο καιρό στο People και είχαν μιλήσει για τους ρόλους που «παίζουν», του καλού, του αυστηρού και του απόμακρου.

Π.Ι.: Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν ρόλοι. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Η επιτυχία μας είναι πως ο καθένας από εμάς είναι ο εαυτός του. Τα αστεία του Λεωνίδα μπροστά από τις κάμερες είναι επί δέκα από αυτά που βλέπετε. Απλά του τα κόβουμε στο μοντάζ! Ο Σωτήρης είναι αυστηρός όσο χρειάζεται και είναι πολύ συγκεκριμένος στις απαιτήσεις του. Αυτό δεν τον κάνει αυστηρό, αλλά επαγγελματία. Θεωρώ πως είναι ένα γλυκό παιδί, με απίστευτο χιούμορ. Και εγώ είμαι ο εαυτός μου. Η τηλεόραση δεν με άλλαξε. Όπως μπήκα, έτσι συνεχίζω να είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός, αλλά μάγειρας. Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να σκεφτώ να υποκριθώ κάτι διαφορετικό

Σ.Κ.: Όταν το κανάλι αποφάσισε να γίνουν αλλαγές στους κριτές του MasterChef, περάσαμε από κάποιο casting, όπως πολλοί ακόμα σεφ. Ποτέ δεν μας φόρεσαν ρόλους. Σίγουρα, όμως, οι άνθρωποι που μας επέλεξαν στο συγκεκριμένο casting είδαν κάποια χαρακτηριστικά στον καθένα από εμάς και πάνω σε αυτά βασίστηκαν ώστε να κάνουν την τελική τους επιλογή. Μια επιλογή που τους έκανε και μαγειρικά αλλά και τηλεοπτικά.

Λ.Κ.: Γνωρίζοντας τη διαδικασία εκ των έσω, είμαι σίγουρος πως δεν θα μπορούσα να εξυπηρετήσω το συγκεκριμένο πρότζεκτ αν μου έλεγαν να κάνω ή να πω κάτι. Στην τηλεόραση κρινόμαστε για όλα. Ακόμα και για τον τρόπο που θα μιλήσουμε. Αλλά οι αντιδράσεις μας και οι συμπεριφορές μας είναι πέρα για πέρα αληθινές. Αυτό που μας ενδιαφέρει και τους τρεις είναι η συνέπεια σε αυτό που κάνουμε.

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η κόντρα; Η απίστευτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν για τη Μέγκι Ντρίο!

Θα πάθεις πλάκα με το πόσο μεγάλωσε ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή (φωτό)

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει πώς ακριβώς τη φλέρταρε και την κέρδισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα