Θα λιώσετε! Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο με όλα τα στάδια της εγκυμοσύνη της -Το τρυφερό φιλί στο νεογέννητο γιο της

Από την Δευτέρα 9/1, η Ιωάννα Τούνη κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Η γνωστή Influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Είναι πρωτόγνωρα και ανάμικτα τα συναισθήματα. Δεν έχω λέξεις να το περιγράψω. Είναι όμορφο και γλυκό! Είναι λίγο επίπονο για εμένα, όμως θα το ξεπεράσουμε, έχω εδώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μου κάνει τα θελήματα. Θέλαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μάλλον

η θέση του μωρού δεν ήταν τόσο σωστή για να γεννηθεί έτσι. Κάπου κόλλησε, κάτι έγινε, προσπαθούσαμε 20 ώρες αλλά δεν γινόταν κι όταν φτάσαμε στο απροχώρητο μπήκαμε στο χειρουργείο», δήλωσε μετά τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Από εκείνη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της πετάνε στον έβδομο ουρανό και είναι συνεχώς μαζί με το μωράκι τους.

Σήμερα το απόγευμα, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει σταδιακά πώς μεγάλωνε η κοιλίτσα της μέχρι να γεννήσει. Στο τέλος αυτού του βίντεο, μάλιστα, η ίδια κρατάει στην αγκαλιά της τον Αλεξάνδρου Junior και του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφαλάκι του.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)


«Το πιο γλυκό #pregnancy journey», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Βίδου: «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα σκοτώθηκε, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ…»

Βίκυ Κάβουρα: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Χρήστος Μάστορας: Συναντήθηκε με τον θαμώνα που τσακώθηκε για χάρη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα