Ταύρος με Καρκίνο: Πόσο χρόνο θα αντέξει η σχέση τους;

Καρκίνος και Ταύρος είναι δύο ζώδια πολύ δυναμικά και με έντονες προσωπικότητες. Ο Καρκίνος είναι πιο ευαίσθητος αλλά και ξεκάθαρος με αυτά που θέλει στη ζωή του και ο Ταύρος είναι μέσα στον δυναμισμό και την ένταση. Πόσο πολύ ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους;

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο ιδανικός συνδυασμός για να πετύχει μια σχέση

ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια είναι να είναι ο άντρας Ταύρος και η γυναίκα Καρκίνος. Ο άντρα Ταύρος είναι πολύ έντονα συνδεδεμένος με τα πιο γυναικεία χαρακτηριστικά του κάτι που τον κάνει ιδανικό ταίρι για μια γυναίκα Καρκίνο. Θα σε καταλάβει, θα κατανοήσει τις ανάγκες σου και θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας.

H γυναίκα Καρκίνος έχει έντονη την ανάγκη για τρυφερότητα, αγκαλιές και χάδια και ο άντρας Ταύρος θα τις δώσει όλα όσα θέλει και με το παραπάνω. Η σχέση που θα αναπτύξουν θα είναι πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη. Μπορεί να μην είναι σκέτη πυρκαγιά αλλά θα έχει ηρεμία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Άλλωστε είναι γεγονός πως η πυρκαγιά και η φλόγα φεύγει μετά από μερικά χρόνια και το μόνο που μένει είναι βαθιά αγάπη και εκτίμηση. Αυτά είναι 2 χαρακτηριστικά που θα τα έχετε οι δύο σας από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που αξίζει να αναγνωρίσετε.

Αν αυτή η σχέση δημιουργηθεί σε μικρή ηλικία μπορεί να μην αποδώσει αλλά σε μια ηλικία πιο ώριμη το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα δύο ζώδια θα δημιουργήσουν κάτι πολύ όμορφο και σταθερό.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο εύκολα θα ξεπεράσει τον χωρισμό με την πρώην του…ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα ζώδια σήμερα: “Σκορπιέ, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένας νέος κύκλος αρχίζει”

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων μπορούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα