Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός «T-Live» την επόμενη εβδομάδα -«Προς αποφυγήν σεναρίων συνομωσίας…»

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου γνωστοποίησε πως την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής της στο Alpha, «T-Live».

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, την θέση της στο πλατό θα πάρουν η Γιώτα Κηπουρού

και ο Παναγιώτης Σουρέλης.

Παράλληλα, προκείμενου να αποφύγει οποιαδήποτε παρεξήγηση,  η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και ότι τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται κανονικά στο πόστο της στην εκπομπή.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Φορώντας το υπέροχο σύνολο της αγαπημένης μου Κατερίνας Κορρού θέλω να ευχαριστήσω τον Alpha που μου επέτρεψε να αφήσω στο τιμόνι του “T-live” δυο άξιους συναδέλφους για την επόμενη εβδομάδα, τη Γιώτα Κηπουρού και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Προς αποφυγήν… σεναρίων συνομωσίας, είμαι καλά στη υγεία μου και από Σεπτέμβρη θα είμαι κανονικά στο πόστο μου για να συνεχίσουμε την εκπομπή που ο κόσμος στήριξε και αγάπησε, με ακόμη περισσότερη όρεξη και φρέσκιες ιδέες» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ρουμελιώτη για Χρυσαειδή -«Έκλαιγε για τον Μπόγδανο και όταν βγήκε από το συμβούλιο γέλαγε»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η δημόσια στήριξη στη Σοφία Ζαχαράκη μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Τζήμερο -«Είμαι άτεκνη και πάλεψα»

Chrissy Teigen -John Legend: Έγιναν γονείς για τέταρτη φορά με παρένθετη μητέρα – Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα