Τάσος Ξιαρχό: Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο Instagram

Σάλος έχει προκληθεί μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram. Σε αυτό ο χορογράφος κατέγραφε μια κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο όπου βρισκόταν χλευάζοντάς τη για τη ριγέ μπλούζα που φορούσε και τα κιλά της.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε δημόσια συγγνώμη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω

το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

Για τα όσα έγιναν, αλλά και για τη «συγγνώμη» του χορογράφου τοποθετήθηκε στο Πρω1νό η κοπέλα που σχολίαζε ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεο.

Δείτε ΕΔΩ όσα ανέφερε.

Λίγες στιγμές μετά τις δηλώσεις της στο Πρω1νό, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε την εξής ανάρτηση:

Στη συνέχεια ο λογαριασμός του εξαφανίστηκε από το Instagram.

Δεν έχει διασαφηνιστεί αν ο ίδιος κατέβασε τον λογαριασμό του, ή αν η έκταση που πήρε το θέμα και η οργή που προκάλεσε το περιστατικό στους χρήστες των social media οδήγησαν σε πολυάριθμα reports που του στέρησαν την πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Ρώμας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μιμή Ντενίση και δεν υπάρχει και λόγος»

Νίκος Μπάρκουλης: «Ποιά; Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σύντροφός της στο πλευρό της μέσα στο νοσοκομείο – Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Keywords
Τυχαία Θέματα