Τάσος Σοφρωνίου για «GNTM»: «Οι σχέσεις με τους κριτές ήταν πολύ καλές μέχρι την προβολή του πρώτου επεισοδίου»

Ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τον περσινό κύκλο του «GNTM» , στο οποίο συμμετείχε ως κριτής.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πώς ήταν οι σχέσεις του στο παιχνίδι με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε σε τι φάση βρίσκεται στην προσωπική του ζωή.

«Τα τελευταία επτά χρόνια η βάση μου είναι το Παρίσι. Πέρυσι επέστρεψα για το “GNTM”. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ κι ας είχε τα πάνω και τα κάτω του, τις δυσκολίες του. Ήταν μια

σεζόν που είχαμε γίνει σάκος του μποξ. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα πέρασα φανταστικά, ήταν όλα πολύ ωραία μέχρι που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο.

Μετά έλεγε ο ένας κάτι από εδώ, ο άλλος από εκεί, κάποιος κάτι θα διάβαζε κάπου. Κάποιος θα ερμήνευε κάτι αλλιώς… Βλέπαμε πολλές φορές ότι ήμασταν λίγο έντονοι την ώρα που κάναμε την κριτική. Την ένταση αυτή το κοινό, και κάποιοι άλλοι το έβλεπαν ως καταστροφή, και σε ρεαλιστικό περιβάλλον αν μας βάλεις, προκειμένου να γίνει η δουλειά, θα σφαχτούμε» αποκάλυψε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Η εξομολόγηση του Τάσου Σοφρωνίου για την προσωπική του ζωή

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Τάσος Σοφρωνίου είπε: «Όλα τα πράγματα μεταλλάσσονται… Κάποια κεφάλαια κλείνουν, κάποια ανοίγουν. Τώρα είμαστε σε νέο κεφάλαιο. Είμαι single αλλά happy».

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τους 21 νεκρούς στη Βενετία – Η στιγμή που το λεωφορείο πέφτει από τη γέφυρα

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Όταν γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα