Τάσος Ιορδανίδης: «Με την Θάλεια έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης, έχω κάνει άπειρες σκηνές… ακρότητες»

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που μέχρι και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά την γνωριμία τους, παραμένουν αχώριστοι και ερωτευμένοι. Ο λόγος για την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβρη του 2011, ενώ μερικά χρόνια αργότερα απέκτησαν δύο πανέμορφα παιδάκια, τον Δάνο και την Νάγια.

Οι δυο τους, με αφορμή την θεατρική τους παράσταση με τίτλο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», βρέθηκαν σήμερα 27/5 στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» και μίλησαν -μεταξύ

άλλων- και για τη σχέση τους. Μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε πως παλαιότερα υπήρξε πολύ ζηλιάρης με τη σύζυγό του.

«Έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρης και νομίζω πως η Θάλεια μπορεί να το επιβεβαιώσει. Δηλαδή στα νιάτα μου, αλλά με τα χρόνια νομίζω ότι μαλάκωσα. Με την Θάλεια έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρης, της έχω κάνει άπειρες σκηνές ζηλοτυπίας. Δεν μπορώ πω γιατί είναι ακρότητες, αν και αναφέρονται κάποια στοιχεία μέσα στην παράσταση. Νομίζω όμως ότι με τα χρόνια ήρθε η ωρίμανση, μέστωσε το μυαλό», είπε αρχικά.

Με τη σειρά της, η Θάλεια Ματίκα παραδέχτηκε πως «αντιδρούσα άσχημα αλλά τι να κάνεις… Πρώτα έρχεται η σύγκρουση και μετά η συζήτηση. Δεν την αντέχω τόση ζήλια αλλά μου τυχαίνει. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου. Δεν πιστεύω στη ζήλια. Ο Τάσος μού έχει εξηγήσει ότι είναι ένστικτο, ότι δεν το ελέγχεις και έχω καταλάβει αυτή την πλευρά αλλά εγώ πιστεύω ότι η ζήλια είναι μια κτητικότητα περίεργη που ουσιαστικά έχει να κάνει με την απιστία».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Προσωπικά πιστεύω ότι η απιστία μπορεί να συμβεί είτε ζηλεύει ο άλλος είτε όχι. Αυτή είναι προσωπική υπόθεση, την αποφασίζει ο καθένας αν θα την πράξει ή όχι οπότε χάνεις απλά χρόνο πολύτιμο».

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μουζουράκης: Έφτασε στην εκκλησία για τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη -Φωτογραφίες

Πέτρος Συρίγος: Παιχνίδια με την κόρη του λίγη ώρα πριν ντυθεί γαμπρός -Δείτε το τρυφερό βίντεο

Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου έχω πει την αλήθεια για τη σχέση με το σύντροφο μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα