Τάνια Μπρεάζου: «Με τη μητέρα μου μεγαλώσαμε μαζί, παντρεύεται τον Μάιο»

Η Τάνια Μπρεάζου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show «X- Factor», όπου ξεχώρισε με τη φωνή και τη παρουσία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην πολυαγαπημένη της μητέρα, αποκαλύπτοντας ότι παντρεύεται μέσα στον Μάιο.

«Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι από τη Ρουμανία. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή. Οι γονείς μου, ειδικά η μητέρα

μου είναι ηρωίδα. Πάλεψε πολύ για να με μεγαλώσει. Μαζί μεγαλώσαμε στην ουσία γιατί είναι χωρισμένοι οι γονείς μου. Όταν μεγαλώσω παραπάνω θέλω να της μοιάσω. Μικρούλα είναι. Παντρεύεται τώρα τον Μάιο. Όποια δυσκολία συναντούμε στη ζωή μάς κάνει πιο δυνατούς. Η μητέρα μου μπορεί να έκανε και τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει»,  είπε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

Ακόμα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο bullying που βίωσε σε νεαρή ηλικία λόγω της καταγωγής της. «Βίωσα bullying λόγω καταγωγής. Η μητέρα μου πάντα μου εξηγούσε πως “είναι παιδάκια, όπως κι εγώ”. Υπήρχαν και παιδιά που με στήριξαν», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τάνια Μπρεάζου εξέφρασε την επιθυμία να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή την Ελλάδα στη Eurovision.

«Εννοείται θα πήγαινα στη Eurovision. Στη Ρουμανία δεν με γνωρίζουν σαν τραγουδίστρια. Ωστόσο, είχε γίνει ένα αφιέρωμα για εμένα όταν είχα πάει στο X Factor», είπε η τραγουδίστρια στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Άναυδη με την ατάκα του Σάββα Πούμπουρα -«Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ»

Τάκης Ζαχαράτος: «Η Πόπη Τσαπανίδου είπε στον Αλέξη Τσίπρα να πάει για μπότοξ»

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Παντρεύονται και βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα