Ταμίλα Κουλίεβα: «Είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι εύκολος συνεργάτης»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στο Πρω1νό με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Η εποχή που ζούμε είναι πολύ ιδιαίτερη. Η πανδημία μας έχει κλείσει μέσα και έχει δημιουργήσει πάρα πολλές εντάσεις. Οπότε όλες αυτές τις εντάσεις που αισθανόμαστε αυτή την εποχή, είναι μια συνθήκη που μας κάνει να κάνουμε ενδοσκόπηση και ίσως με μεγαλύτερη ένταση να εξετάσουμε κάποια γεγονότα τα οποία μας ακολουθούν. Αυτό είναι σχετικά με το «γιατί τώρα», γιατί νομίζω ότι προσφέρεται η εποχή για να εξετάσουμε όλα αυτά τα πράγματα», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Πιστεύω ότι είναι καλό οι άνθρωποι να μιλάνε για πράγματα που τους βασανίζουν και για τέτοια περιστατικά. Γνωρίζω τον Γιώργο πολλά χρόνια. Η συνεργασία μας ξεκίνησε από τη σχολή που δίδασκα. Έχουμε συνεργαστεί αρκετά χρόνια. Είναι εξαιρετικός δάσκαλος. Έχουμε συνεργαστεί σε δύο παραστάσεις και εγώ προσωπικά δεν είχα εισπράξει εκτός από το σεβασμό προς το πρόσωπό μου κάποια άλλη συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ γνωστό στο χώρο και νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί που μίλησαν το συναγάγαμε ότι βεβαίως δεν είναι εύκολος συνεργάτης. Όλοι μας έχουμε τα καλά μας και τα καλά μας», ανέφερε η Ταμίλα Κουλιέβα.

«Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστεύω την Κατερίνα Γερονικολού και την Κατερίνα την συμπαθώ, έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, εκτιμώ και την Ζέτα που είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα και έχω να πω τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα στη δουλειά μας είναι απαραίτητο να βάζεις κάπως τα όρια. Δεν μπορώ να πω ότι χρειάστηκε πολλές φορές αλλά υπήρχες και περιπτώσεις που χρειάστηκε να το κάνω», σημείωσε ακόμα η ηθοποιός.

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Τέλος από το Happy Day!

Σοκάρει η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου: «Με κλείδωσε στο σπίτι του και με κυνηγούσε γυμνός»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη έχασα τη φωνή μου, ζορίστηκα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα