Τα ζώδια σήμερα: «Αιγόκερε, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένας νέος κύκλος αρχίζει»

Καλημέρα! Δείτε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προλογίζει σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των προσωπικών σας. Με αφετηρία την σημερινή μέρα, ένας κύκλος στα αισθηματικά σας κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας (υγεία) είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών που έρχονται σε αυτόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει, ενώ ένα νέο ξεκινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή

Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει πως μια κατάσταση ολοκληρώνεται και περνά σε ένα επόμενο, καλύτερο στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού είναι ένας δείκτης σημαντικών αλλαγών σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφορούν αυτούς τους τομείς.

ΛΕΩΝ
Με τη Νέα Σελήνη αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας, αλλά και η αλληλεπίδρασή σας με αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον τομέα των οικονομικών σας σήμερα η Νέα Σελήνη και είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ
Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, έτσι καταστάσεις φθαρμένες που ίσως σας πόνεσαν κλείνουν τον κύκλο τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη δείχνει πως κάποια παρασκηνιακή δράση, είτε δική σας, είτε τρίτων τελειώνει επεισοδιακά, ενώ καταστάσεις που σας πόνεσαν, κλείνουν οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο φιλικό σας κύκλο, σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή συλλογικές δράσεις με τις οποίες ασχολείστε ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές,
με την Νέα Σελήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προοικονομεί σημαντικές αλλαγές στην εργασία-καριέρα.
Ένα κεφάλαιο κλείνει, και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, τελειώνουν και δίνουν την θέση τους σε νέες θετικότερες.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται αλλαγές σε οικονομικά τρίτων αλλά και στα βαθιά σας συναισθήματα, το αξιακό σας σύστημα και την επαφή σας με την ύλη.

Πηγή: Instagram/LitsaPatera 

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Φαραζή: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 11 ολόκληρα χρόνια από την τηλεόραση

Παναγιώτης Πετράκης: «Πήγα να δοκιμαστώ στο Λονδίνο και άντεξα μόνος τρεις μήνες»

«Μαύρο Ρόδο»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα