Τα τρία jackets που έχει λατρέψει η Chiara Ferragni και φοράει αυτή την Άνοιξη

Η Chiara Ferragni ακολουθεί πιστά τις τάσεις και της αρέσει να διαλέγει jackets που ταιριάζουν στο δικό της στιλ αλλά ταυτόχρονα είναι πιστά στα trends της σεζόν. Φέτος, η ίδια μας έχει δείξει ήδη ποια jackets αγαπάει και η αλήθεια είναι πως στην καθημερινότητά της προτιμάει τα κοντά πανωφόρια και όχι τόσο τα μακριά παλτό, που επίσης ήταν στη μόδα τον χειμώνα που μας πέρασε.

Η όμορφη blogger που έχει πλέον στον λογαριασμό της στο instagram

πάνω από 16 εκατομμύρια followers μας δείχνει 3 από τα αγαπημένα της ανοιξιάτικα jackets και μας δίνει ιδέες και για το δικό μας ανοιξιάτικο look. Ποια jackets προτιμάει;

#1. Το denim jacket είναι και φέτος το απόλυτο spring jacket και θα το βρεις σε διάφορα σχέδια και στιλ. Η Chiara επιλέγει το δικό της με γούνινες λεπτομέρειες στον γιακά και κονκάρδες στις τσέπες, μια τάση που είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν.

#2. Οι σχεδιαστές λατρεύουν φέτος τα jackets που έχουν πολλές τσέπες και η Chiara επιλέγει το δικό της σε ροζ χρώμα και με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια, όπως ακριβώς προστάζει η μόδα. Η φούστα της είναι ακριβώς στο ίδιο στιλ και μας θυμίζει κάτι από safari look.

#3. Tα tweed jackets είναι μια ακόμα τάση που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος και ειδικά στο καθημερινό σου office look. Προτίμησε παλ αποχρώσεις και συνδύασέ τις με τζιν παντελόνι, φούστες ή φλοράλ φορεματάκια. H Chiara επιλέγει το δικό της tweed blazer σε ροζ χρώμα και το φοράει με μαύρο τζιν παντελόνι, μποτάκια και λευκό t-shirt. Tέλος, η γνωστή fashionista ολοκληρώνει το look της με πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα: Xαμός στα social media με ΑΥΤΟ το ροζ κοστούμι! Θέλουν όλες οι γυναίκες να το αποκτήσουν

AYTH η τσάντα έχει τεράστια λίστα αναμονής και τη θέλουν όλα τα it girls!

7 instagrammers μας δείχνουν τρόπους για να φορέσουμε το τζιν μας στην καθημερινότητά μας

Keywords
Τυχαία Θέματα