Τα trends από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη που μπορείς να φορέσεις από τώρα

H Eβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε και καταλήξαμε σε κάποιες τάσεις που θα φορέσουμε πάρα πολύ μέσα στο 2022/ 2023. Ποιες από αυτές τις τάσεις όμως μπορούν να φορεθούν και την άνοιξη που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς;

Διαφάνειες

Ο οίκος μόδας Kim Shuin και πολλά άλλα brands μας έδειξαν τη δύναμη των sheers λανσάροντας μερικά πολύ ιδιαίτερα σχέδια. Οι διαφάνειες μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη και

το καλοκαίρι.

Καπαρντίνες

Νομίζω θα συμφωνήσετε πως οι καπαρντίνες είναι το πιο hot πανωφόρι για αυτή την εποχή. Ο Jason Wu παρουίασε τη δική του εκδοχή και μας εντυπωσίασε με το tie dye σχέδιό του.

Sequins

Μπορεί παλαιότερα να φοράγαμε sequins μόνο τον χειμώνα και στην περίοδο των γιορτών αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Η Carolina Herrera έδειξε ένα υπέροχο σύνολο που θα μπορούσες άνετα να φορέσεις σε μια βραδινή σου έξοδο.

Powerful prints

Ο Jason Wu ποντάρει στα δυναμικά prints και το ίδιο κάνουν και πάρα πολλοί άλλοι σχεδιαστές και brands ανά τον κόσμο.

Bold total looks

Φέτος την άνοιξη θα φορέσουμε πάρα πολύ σύνολα σε bold τόνους που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε statement εμφανίσεις. Ο Christian Siriano δημιουργεί φανταστικά κοστούμια σε υπέροχες αποχρώσεις.

Φτερά και πούπουλα

Τα φτερά και τα πούπουλα παραμένουν στη μόδα για μια ακόμα χρονιά και ο οίκος μόδας Bronx and Banco δημιουργεί φορέματα που εντυπωσιάζουν.

Maxi φούστες

Οι μάξι φούστες επανέρχονται σε κεντρικό σημείο στην ντουλάπα μας και ο οίκος μόδας Αltuzarra μας προτείνει να τις φορέσουμε όλη τη σεζόν. Μπορεί ο ίδιος να προτείνει δερμάτινες μάξι φούστες αλλά εσύ μπορείς να φορέσεις πλεκτές, αέρινες και σατέν φούστες που είναι πιο ανοιξιάτικες.

Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/ Noam Galai / Albert Urso

Διαβάστε περισσότερα:

AYTH η απόχρωση αναμένεται να κάνει πάταγο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Shopping Guide: 14 ζακέτες που θα ερωτευτούμε αυτή την Άνοιξη

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα