Τα top coats που θα κρατήσουν το μανικιούρ σας στη θέση του για μέρες! 5+1 για να διαλέξετε

Τον τελευταίο καιρό δημιουργείτε μόνες σας το μανικιούρ σας και μάλιστα έχετε κάνει μεγάλες προόδους. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η nail artist έμεινε σπίτι, όπως ακριβώς κι εσείς και αυτό σημαίνει πως έπρεπε να περιποιηθείτε τα νύχια σας.

Κι εμείς όμως με τη σειρά μας σας δώσαμε απίθανες συμβουλές ενώ σας αποκαλύψαμε τα ωραιότερα trends και τα πιο εύκολα και απλά nail art ώστε να αποκτήσετε το τέλειο look.

Τώρα λοιπόν έχετε γίνει expert

και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανανεώσετε τη συλλογή από βερνίκια νυχιών και να την εμπλουτίσετε με νέα έντονα χρώματα που ταιριάζουν στο Καλοκαίρι που έρχεται. Και κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό: Το σωστό top coat.

Πρόκειται για το προϊόν που θα κάνει το μανικιούρ σας να παραμείνει στη θέση τους για μέρες, ίσως και για εβδομάδες αν προσέχετε. Αν επιλέξετε τη σωστή φόρμουλα εκτός από ζωντάνια στα νύχια θα προσφέρει επίσης δύναμη.

Το top coat “κλειδώνει” το χρώμα, προστατεύει τα νύχια και χαρίζει έξτρα λάμψη. Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Essie Gel Couture Top Coat: Είναι το δεύτερο βήμα του μανικιούρ ειδικά αν επιλέγετε το ίδιο brand και για το βερνίκι σας. Αφήνει gel εφέ και χαρίζει έξτρα δύναμη και λάμψη.

Orly Won’t Chip Chip Resistant Top Coat: Προσφέρει ότι υπόσχεται. Το χρώμα δεν αλλοιώνεται και τα νύχια σας δεν ξεφλουδίζουν αν το απλώσετε μετά το βερνίκι.

Dior Gel Coat: Χαρίζει απίθανη, επαγγελματική όψη στα νύχια. Είναι δηλαδή σαν να βγήκατε μόλις από το nail bar.

Seche Vite Dry Fast Top: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των nail artists. Βοηθά το βερνίκι να στεγνώσει γρήγορα ενώ δυναμώνει τα νύχια.

OPI Matte Top Coat: Χαρίζει μια βελούδινη όψη στο μανικιούρ σας. Αν θέλετε ένα διαφορετικό look θα το λατρέψετε.

Seventeen Fast Finish Extra Shine: Προσφέρει απίστευτη λάμψη με μία μόνο πινελιά.

Διαβάστε ακόμη:

Μαντήλια: Ο ευκολότερος και πιο κομψός τρόπος να κάνετε κάθε χτένισμά σας να δείχνει τέλειο!

H Rihanna αποκαλύπτει τα μυστικά για τη σωστή εφαρμογή του cream blush πίνοντας τα αγαπημένα της σφηνάκια (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα