Τα σαμπουάν χωρίς sulfates θα σε σώσουν

Τα sulfates λειτουργούν καθαριστικά ώστε να απομακρύνουν την βρωμιά και την λιπαρότητα από το δέρμα του κεφαλιού αλλά και από την τρίχα. Το κάνουν αλλά παράλληλα αφαιρούν τα φυσικά έλαια της τρίχας, ανασηκώνουν τα λέπια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνεται ακόμα περισσότερη υγρασία. Μας αφήνουν λοιπόν με καθαρά μαλλιά και δέρμα κεφαλιού αλλά με μαλλιά ξηρά, που φριζάρουν και με χρώμα τόσο θαμπό που χρειάζονται συνεχόμενες επισκέψεις στο κομμωτήριο. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά ξηρά, θαμπά, που φριζάρουν και χρώμα που δεν κρατάει ό, τι και αν κάνεις. Αυτό λοιπόν που προτείνουμε είναι να κοιτάζεις

τις ετικέτες και να βρίσκεις σαμπουάν χωρίς sulfates. Ωραία τα είπαμε ε; Που θα τα βρεις; Το γράφουν ξεκάθαρα; Ποιος έχει χρόνο για τόση διαδικασία; Για να ξεκινήσεις αποφασίσαμε να σου κάνουμε την ζωή λίγο πιο εύκολη και παρακάτω έχουμε τα 5 αγαπημένα μας σαμπουάν χωρίς sulfates ώστε να διαλέξεις, να δοκιμάσεις και μετά να ριχτείς στην αναζήτηση…

L’ Oréal Professionnel
Serie Expert Delicate Color
Προστατεύει το χρώμα και το διατηρεί λαμπερό για περισσότερο. Επίσης, έχει μαγικές ιδιότητες ενάντια στο φριζάρισμα και ας μην το επικοινωνεί ξεκάθαρα.

Schwarzkopf Professional
BC Hairtherapy Color Freeze
Ένα ακόμα σαμπουάν ειδικά μελετημένο για τα βαμμένα μαλλιά χωρίς sulfates Και πλούσια συστατικά που προστατεύουν την τρίχα.

The Body Shop
Banana Shampoo
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, πολύ απαλό και φυσικά έχει την πιο λαχταριστή μυρωδιά μπανάνας ever!

Bumble & Bumble
Color Minded Shampoo
Ένα ακόμα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά χωρίς sulfates Που προστατεύει την τρίχα και σου χαρίζει τα πιο στιλπνά, λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ.

Kerastase
Bain Fluidealiste
Ειδικά μελετημένο ώστε να σου χαρίζει λαμπερά, λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν και όλα αυτά χάρη στην sulfate free σύνθεσή του.

Διάβασε ακόμα:

Δεν θα πιστέψεις πόσα βήματα περιλαμβάνει η περιποίησή μιας γυναίκας καθημερινά

Απόκτησε XXL όγκο στα μαλλιά με 3 προϊόντα και μια κίνηση κλειδί!

Θέλεις να γίνεις κοκκινομάλλα; Εμπνεύσου από το… Hollywood

Keywords
Τυχαία Θέματα