Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το περιεχόμενο του νεσεσέρ σου εξαρτάται σημαντικά από τις εποχές! Όχι, δεν εννοούμε πως με κάθε αλλαγή του καιρού πρέπει να αγοράζεις νέα προϊόντα, δεν είσαι η Paris Hilton. Πρέπει όμως να κάνεις μικρές προσαρμογές στην εποχή και τον καιρό ώστε να είσαι ο πιο όμορφος εαυτός σου πάντα. Αυτό κάναμε κι εμείς παρακάτω,

για να σε βοηθήσουμε…

#1 Την άνοιξη επιτίθενται οι αλλεργίες και ο καιρός γυρνά από το κρύο στο πολύ ζεστό αναπάντεχα. Πρέπει λοιπόν να διαλέξεις μια μάσκαρα με μεγάλη αντοχή αλλά όχι ακριβώς αδιάβροχη για να μην ταλαιπωρείς τις βλεφαρίδες σου άσκοπα ακόμα. Η They’re Real! Mascara της Benefit είναι ιδανική!
#2 Οι αλλεργίες που είπαμε και πιο πάνω, χτυπούν αναπάντεχα και μπορεί τα μάτια σου να πρήζονται περισσότερο από ότι συνήθως. Γι᾽αυτό χρειάζεσαι μια προστατευτική κρέμα ματιών για να κάνεις μασάζ και να αποσυμφορείς την περιοχή. Η κρέμα ματιών Eva Belle Eye Cream της InterMed έχει ενσωματωμένη ειδική μεταλλική κεφαλή που παγώνει για να κάνεις μασάζ και να απαλύνεις τα πρηξίματα στα μάτια.
#3 Ο ήλιος λάμπει περισσότερο και χρειάζεσαι αντιηλιακή προστασία φυσικά. Η αλήθεια είναι πως την χρειάζεσαι όλο τον χρόνο και το compact αντηλιακό μεικάπ Red Grape Compact Foundation SPF 50+ της Κορρές θα σε ενθουσιάσει τόσο που θα το φοράς ακόμα και το καταχείμωνο… όπως πρέπει δηλαδή.
#4 Ο καιρός σε ξεμυαλίζει και δεν θέλεις να περνάς ούτε ένα λεπτό παραπάνω στο σπίτι. Χρειάζεσαι λοιπόν multitasking προϊόντα συνεπώς ένα προϊόν για χείλη και μάγουλα σου είναι απαραίτητο. Το Baby Doll Kiss & Blush του YSL έχει τέλεια συσκευασία, μοναδικές αποχρώσεις και μεταξένια υφή!
#5 …και επειδή αξίζεις ένα όμορφο δώρο για το ξεκαθάρισμα που θα κάνεις στο νεσεσέρ σου γιατί να μην πάρεις ένα stylish καινούργιο όπως αυτό της Charlotte Tilbury από το Net–a–Porter.com! Κοστίζει μόλις 20ϵ και κοίτα πως είναι και από την άλλη πλευρά!

Διάβασε ακόμα:

Kittens! Τα πιο όμορφα μανικιούρ με γατάκια!

Αυτά είναι τα πιο ωραία μπουντουάρ που έχουμε δει ποτέ!

Σε πιάνει πονοκέφαλος με την αλογοουρά ή τον κότσο; Ξέρουμε τι φταίει!

The post Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα