Τα προϊόντα περιποίησης για κοντά μαλλιά που χρησιμοποιούν οι celebrity hairstylists

Οι celebrity hairstylists είναι εκείνοι που δημιουργούν τις τάσεις αφού κάθε χτένισμα, χρώμα ή κούρεμα τους στις διάσημες πελάτισσες τους κάνει το γύρο του κόσμου και εκατομμύρια γυναίκες το αντιγράφουν.

Βρίσκονται πάντα δίπλα στις κολλητές τους φίλες ώστε να είναι πάντα άψογες είτε πρόκειται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί ή απλά να κάνουν ένα περίπατο στο κέντρο της πόλης. Ο φωτογραφικός φακός άλλωστε είναι πάντα εκεί και επιβάλλεται να είναι άψογες ακόμη και με τον πιο απλό ή ανεπιτήδευτο τρόπο.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CelebrityShortCuts (@celebrityshortcuts) στις 20 Αύγ, 2015 στις 11:37 πμ PDT

Οι περισσότερες stars έχουν κόψει τα μαλλιά τους σε bob άλλωστε το έχουμε πει ότι είναι η νέα μανία του Hollywood. Είναι όμως και οι πιο τολμηρές που αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Ζήτησαν από τον προσωπικό τους hairstylist ένα πρακτικό αλλά υπέροχο κούρεμα που θα αναδεικνύει το σχήμα του προσώπου τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 28 Μάι, 2019 στις 8:20 πμ PDT

Ως εδώ όλα καλά. Με το styling όμως τι γίνεται; Ακόμη και τα κοντά μαλλιά πρέπει να είναι περιποιημένα. Όπως καταλαβαίνετε οι ειδικοί έχουν και γι’ αυτό λύση. Υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ τους συγκεκριμένα προϊόντα styling κατάλληλα για κοντά μαλλιά μόνο. Που κάνουν θαύματα. Και φυσικά τα αποκάλυψαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CelebrityShortCuts (@celebrityshortcuts) στις 19 Αύγ, 2015 στις 11:15 πμ PDT

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχετε κόψει κοντά τα μαλλιά σας πρέπει να τα δοκιμάσετε.

Kerastase Soleil Huile Sirence Beach Bi-Phase Oil Mist: Λάδι σε μορφή σπρέι που χαρίζει υπέροχο κυματιστό look στα κοντά μαλλιά. Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι και πρέπει να υπάρχει πάντα στην τσάντα θαλάσσης.

Aveda be curly: Μία κρέμαMagic Night Serum: Το απλώνετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας πριν κοιμηθείτε. Εκείνο λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί τα μαλλιά σας να είναι super ενυδατωμένα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο. Είστε έτοιμες να βγείτε.

Oribe Lust Nourishing Hair Oil: Ένα λάδι που λατρεύουν οι hairstylists. Είναι κατάλληλο για κοντά, ίσια μαλλιά. Χαρίζει φυσική λάμψη και απαλότητα. Το απλώνουν μόνο στις άκρες. 

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αποκαλύπτουν το αγαπημένο χρώμα στα νύχια τους και είναι super fancy!

Ψεύτικες φακίδες: Το trend που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα