Τα πιο κολακευτικά κουρέματα του Φθινοπώρου για εσάς που έχετε πλούσια μαλλιά!

Συνήθως ασχολούμαστε με τα λεπτά μαλλιά αφού είναι εκείνα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και συγκεκριμένο τρόπο styling. Υπάρχει όμως και η κατηγορία των γυναικών με πλούσια μαλλιά που έχει παράπονο. Και έχει δίκιο.

Το σημερινό post λοιπόν είναι αφιερωμένο σ’ εσάς. Και πιο συγκεκριμένα στο κούρεμα που πρέπει να κάνετε ώστε να φορμάρετε τα μαλλιά σας εύκολα και γρήγορα, μόνες στο σπίτι.

Επίσης καλός είναι ο όγκος

στα μαλλιά αλλά αν είναι υπερβολικός προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητα αφού δεν μπορείτε να τον ελέγξετε εύκολα με αποτέλεσμα να τα μαζεύετε σε σφιχτές αλογοουρές, πλεξούδες ή κότσους.

Οι ειδικοί λοιπόν είναι και πάλι εδώ με τις ωραιότερες ιδέες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τα looks που ακολουθούν και να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας. Μετά τις διακοπές άλλωστε μια ανανέωση είναι αναγκαία.

Pixie: Αν είστε έτοιμες για μια μεγάλη αλλαγή το συγκεκριμένο κοντό κούρεμα είναι μια τέλεια ιδέα ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erickson A, (@erickinvisible) στις 9 Αύγ, 2020 στις 5:31 μμ PDT

Tapered cut: Πρόκειται για το κούρεμα που έχει μήκος στην κορυφή και είναι πιο κοντό στο πίσω μέρος. Μειώνει τον έξτρα όγκο και μπορείτε να το φορμάρετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair Artist / Session Stylist (@marciahamilton) στις 24 Ιαν, 2020 στις 10:43 πμ PST

Ανάλαφρες άκρες: Μειώνοντας τον όγκο στις άκρες τα μαλλιά είναι τιθασευμένα και τέλεια ενώ παράλληλα έχουν υπέροχη κίνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα