Τα πιο έξυπνα τρικ για την τέλεια, καλοκαιρινή αλογοουρά

H αλογοουρά είναι το χτένισμα των διακοπών. Τα μαλλιά σας δείχνουν τέλεια με μία κίνηση ενώ δεν υπάρχει λόγος να έχετε γνώσεις επαγγελματία. Εκείνο όμως που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την άψογη αλογοουρά είναι οι συμβουλές τους. Εμείς βρήκαμε τα tutorial που μας έκαναν εντύπωση μιας και οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα απίστευτα μυστικά και τρικ ώστε να δημιουργήσετε τις ωραιότερες αλογοουρές ever.

Με μερικές κινήσεις ή αξεσουάρ, μία χτένα και ένα λαστιχάκι θα χαρίσετε στα μαλλιά έξτρα όγκο ενώ παράλληλα μπορείτε με έναν πανεύκολο τρόπο να κάνετε την αλογοουρά σας να δείχνει πιο μακριά.

Το

μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τα video που ακολουθούν:

Αρχικά και για να δείχνει πιο μακριά η αλογοουρά σας θα πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο κάθετα μέρη. Πιάνετε την ψηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια τη χαμηλή. Τέλος τις ενώνεται ψηλά αφού στερεώσετε την πρώτη με τσιμπιδάκια. Για να καλύψετε το κενό που δημιουργείται στο μπροστινό μέρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκιά στην απόχρωση των μαλλιών σας. Ενώ για να τιθασεύσετε τις τριχούλες στη ρίζα πάρτε ένα βουρτσάκι, στο οποίο έχετε ψεκάσει μικρή ποσότητα hairspray και χτενίστε τις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blusher (@blusherglam) στις 14 Ιούν, 2019 στις 9:30 πμ PDT

Για να αποκτήσει η αλογοουρά σας όγκο θα χρειαστείτε το dry shampoo σας, μια χτένα για να τα κρεπάρετε και λαστιχάκια. Και σ’ αυτή την περίπτωση χωρίζετε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη αφού προηγουμένως έχετε ψεκάσει με το dry shampoo και παράλληλα έχετε αφήσει ελεύθερες δύο πλούσιες τούφες στο μπροστινό μέρος. Αφού στερεώσετε με τα λαστιχάκια την ψηλή και χαμηλή αλογοουρά στη συνέχεια παίρνετε τις μπροστινές τούφες και τις στερεώνετε πάνω από την ψηλή αλογοουρά με τσιμπιδάκια.

Η συγκεκριμένη αλογοουρά είναι τέλεια και για τις βραδινές εμφανίσεις αλλά και το πλέον κατάλληλο χτένισμα αν είστε καλεσμένες σε καλοκαιρινό γάμο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα ελληνικά προϊόντα σώματος που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid!

To πεντικιούρ που αγαπούν οι celebrity nail artists και δείχνει τέλειο με τα σανδάλια σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα