Τα πινέλα μακιγιάζ που χρειάζεστε και ο σωστός τρόπος να τα χρησιμοποιείτε!

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι το βασικό σας εργαλείο αφού αν έχετε στο νεσεσέρ σας τα σωστά και γνωρίζετε πως ακριβώς να τα χρησιμοποιείτε μπορείτε να κάνετε θαύματα. Οι ειδικοί τα προσέχουν πολύ και τα φροντίζουν αφού ένα καλό πινέλο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που απλώνεται η σκιά, το φον ντε τεν, η πούδρα ή το blush.

Είμαστε σίγουρες ότι έχετε αρκετά στη συλλογή σας, τα περισσότερα από τα οποία δεν τα χρησιμοποιείτε ποτέ είτε γιατί δεν σας χρησιμεύουν είτε γιατί δεν γνωρίζετε τον τρόπο. Γι’ αυτό είναι εδώ οι make up artists ώστε να σας αποκαλύψουν όλα τους τα μυστικά για τα σημαντικότερα

εργαλεία της δουλειάς τους κι εκείνα που θα σας λύσουν τα χέρια.

Πινέλο για φον ντε τεν: Η εφαρμογή της βάσης με πινέλο σας βοηθά να αποκτήσετε ένα ανάλαφρο και τέλειο look. Θα πρέπει να είναι flat με συνθετικές τριχούλες που είναι εύκολες στον καθαρισμό. Απλώνετε το φον ντε τεν ξεκινώντας από τη μέση του προσώπου, τα ζυγωματικά και τη ζώνη Τ δηλαδή με φορά προς τα έξω.

Kat Von D Lock-It edge Foundation Brush

Πινέλο για κονσίλερ: Μοιάζει πολύ με το πινέλο του φον ντε τεν αλλά είναι πιο λεπτό και πιο μικρό. Είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιείτε αν θέλετε μεγάλη κάλυψη με ρεαλιστικό φινίρισμα. Απλώστε μικρή ποσότητα κονσίλερ στην άκρη του και ταμπονάρετε στην περιοχή των ματιών αλλά και στα σημεία του προσώπου που υπάρχουν ατέλειες.

Trish McEvoy Precision Concealer Brush

Πινέλο για πούδρα: Είναι μεγάλο και “πλούσιο” δηλαδή φουντωτό και ανάλαφρο. Τοποθετείτε το πινέλο πάνω στην πούδρα, απομακρύνετε την έξτρα ποσότητα κάνοντας μια κίνηση στον αέρα και το απλώνετε με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τη ζώνη Τ και και το μέτωπο.

Hourglass Veil Powder Brush

Πινέλο για blush: Είναι ανάλαφρο και φουντωτό όπως το πινέλο της πούδρας, αλλά μικρότερο. Απλώστε αρχικά στα “μήλα” και στη συνέχεια κάνετε blending στα ζυγωματικά.

Clinique Blush Brush

Πινέλο για σκιά ματιών: Μικρό και flat είναι το ιδανικό ειδικά αν θέλετε να απλώνετε εύκολα τη σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο. Τοποθετείστε το πινέλο στη σκιά και ταμπονάρετε απαλά στο κέντρο του βλεφάρου. Για να εφαρμόσετε το χρώμα στην εξωτερική γωνία θα πρέπει να κάνετε blending με μικρές, κοφτές κινήσεις.

Nars Eyeshadow Brush

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν έχετε κόψει τα μαλλιά σας θα το αποφασίσετε μόλις δείτε το νέο look της Lily James

Οι ωραιότερες αλογοουρές για κοντά μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα