Τα πέντε προιόντα που πρέπει να αποκτήσετε asap!

Μην τα ξαναλέμε όμως. Το φθινόπωρο είναι κοντά κτλ. κτλ.

Το νεσεσέρ μας ανανεώνεται, είναι αναγκαίο πώς να το κάνουμε. Τέσσερα-πέντε προιόντα (για την ακρίβεια πέντε) πρέπει να μπουν στη θέση τους. Και πρέπει να είναι νέα και λαχταριστά. Να το χαρείτε το καινούριο. Να νοιώσετε ότι αλλάζει η εποχή. Ότι αύριο είναι μια καινούρια μέρα. Να μιμηθείτε την Σκάρλετ. Ο’ Χάρα φυσικά.

Και όχι, δεν θα σας αφήσω να ξοδευτείτε. Είναι value for money, μην σας πω ότι θα βγάλετε και το χειμώνα με αυτά. Και είναι προιόντα περιποίησης

και μακιγιάζ, απ’ όλα έχω για εσάς.

Ξεκινάμε.

Blithe Patting Splash Mask: Μάσκα για express boost ομορφιάς σε 20 δευτερόλεπτα. Χάρη στο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενυδατώνει και απομακρύνει τη θαμπάδα. Παράλληλα κάνει απαλό πήλινγκ. Ο τρόπος εφαρμογής είναι υπερ-απλός. Βάζουμε ένα καπάκι της Splash Mask σε ένα μπολ με 700 περίπου ml νερό, ανακατεύουμε και τη ρίχνουμε στο πρόσωπο μας σαν να το πλένουμε. Στο τέλος το ταμπονάρουμε με ένα δίσκο από βαμβάκι μέρι να απορροφηθεί.

MUA 15 Shade Palette: Η παλέτα σκιών! Ότι απόχρωση κι αν χρειαστείτε εδώ είναι. Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί όπως και οι υφές. Και ματ και ιριδίζουσες και nude και έντονες. Και smoky eye look και φυσικό. Ε, τι άλλο.

NYX Suede Matte Lipstick: Μία από τις αποχρώσεις πρέπει να την αποκτήσετε. Είναι ματ, παραμένει στη θέση του όλη μέρα. Δεν ξηραίνει τα χείλη και τα χρώματα θα σας ξετρελάνουν.

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Matte Skinstick: Φον ντε τεν σε μορφή στικ. Προσφέρει από ελαφριά εως πλήρη κάλυψη και αφήνει ματ τελείωμα αφού αμέσως μετά την εφαρμογή αποκτά την υφή πούδρας. Το χρησιμοποιούμε επίσης για διόρθωση, φρεσκάρισμα και contouring .

Benefit Brow Contour Πro: Τα φρύδια. Πρέπει να είναι πάντα άψογα, γιατί αν το καταφέρουμε δεν χρειάζεται σχεδόν κανένα άλλο μακιγιάζ στα μάτια μας, αν αυτό επιθυμούμε. Με αυτό το μηχανικό μολύβι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Και σωστό τόξο, και χρώμα και λάμψη κάτω από το φυσικό τόξο.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ώρα για fall nail art designs. Tολμήστε το!

Η Cardi B απέκτησε το δικό της Tom Ford κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα